marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Conjuring: horror-ul care i-a ingrozit pe americani, scenele pentru care a fost interzis

The Conjuring promite sa fie unul dintre cele mai captivante horror-uri ale anului, dupa ce a primit  recenzii pozitive in urma vizionarile speciale inainte de lansare in cinematografe. Producatorii de la Warner Bros au sprijinit foarte mult ultimul proiect al regizorului James Wan, insa acesta a fost restrictionat si interzis minorilor din cauza scenelor brutale.

The Conjuring: horror-ul care i-a ingrozit pe americani, scenele pentru care a fost interzis

Motion Picture Association of America (MPAA) a evaluat filmul The Conjuring si l-a notat cu R (restrictionat) numindu-l  "prea infricosator". Desi nu contine scene de sex, violenta, injuraturi sau sange, MPAA sustine ca filmul contine scene care reprezinta un pericol psihologic pentru copiii sub 17 ani. Filmul este inspirat din fapte reale, iar trailerul lansat are scene care iti dau fiori. Din distributie fac parte Vera Farmiga si Patrick Wilson.

 


Cu toate astea, studioul a decis sa nu schimbe data premierei stabilite initial, 19 iulie 2013, si sa nu taie nicio secventa din cadrul filmului. Regizorul James Wan a spus ca acest fapt "este o declaratie a studioului ca nu isi bat joc de film. Sunt foarte recunoscator pentru asta."

In cele mai multe cazuri, evaluarea cu acest calificativ duce la diminuarea incasarilor, ca urmare a restrictiei copiiilor sub 17 ani la vizionarea filmelor, insa, in cazul de fata, aceasta etichetare a filmului "prea infricosator" se poate dovedi benefica iar MPAA se poate sa fi ajutat involuntar la promovarea filmului.


The Conjuring  prezinta povestea familei Perron, jucata de Lil Taylor si Ron Livingston, a caror casa este bantuita de fantome. Acesita incearca sa scape de fortele negative ce ii inconjoara, insa vor descoperi ceva cu adevarat infricosator.


James Wan va lansa si partea a doua a filmului Insidious in aceasta vara, un alt horror care a facut valuri in randul amatorilor de filme de acest gen.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies