marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ti-a placut Inception? Vei fi DEPENDENT de R.E.M! VEZI cele mai TARI SERIALE care se fac in 2011!

Toamna se numara serialele! 2011 anunta recolta bogata in aceasta privinta!

Ti-a placut Inception? Vei fi DEPENDENT de R.E.M! VEZI cele mai TARI SERIALE care se fac in 2011!

articole relationate

Sunt opt la numar, noi si cat se poate de diverse. Se pare ca anul acesta vom avea parte de subiecte interesante, care promit sa ne ofere noi dependente si sa ne tintuiasca ore (sau zile) in sir de fotolii.

 

 

CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

 

 

8. Playboy

Distributie: Laura Benanti, Eddie Cibrian, Amber Heard, Leah Renee Cudmore, Jenna Dewan, David Krumholtz, Wes Ramsey, Sean Maher, Naturi Naughton

Scenariu: Chad Hodge (Runaway)

Regie: Alan Taylor (Mad Men, Game of Thrones)

Difuzat de: NBC

Sinopsis: In contextul schimbarilor politico-sociale din anii ’60, cateva chelnerite din clubul Playboy al Chicago-ului cauta dragostea, celebritatea si averea. Povestea ia o turnura neasteptata atunci cand una din ele ucide cumva din greseala un patron ce se dovedeste a fi un puternic mafiot.

 

 

7. Touch

Distributie: Kiefer Sutherland

Scenariu:  Tim Kring (Heroes)

Regia: Charles D McDougall (Desperate Housewives, The Chicago Code, The Good Wife)

Difuzat de:  Fox

Sinopsis:  Martin este tatal singur al unui copil autist si mut. Daca viata i se parea complicata pana atunci, destinul sau pare sa se intortocheze si mai tare odata ce descopera ca fiul sau poate gasi tipare in lumea inconjuratoare, putand sa prevada viitorul cu ajutorul acestora.

Ne aminteste de:  Heroes, datorita valentelor globale pe care le capata serialul, unind personaje cat mai diferite din toata lumea:  un cantaret irlandez, un soldat kamikaze, o pereche de fete japoneze, etc.

 

 

6. Locke & Key

Distributie: Nick Stahl, Sarah Bolger, Jesse McCartney, Miranda Otto, Skylar Gaertner, Harrison Thomas

Scenariu: Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles)

Regia: Mark Romanek (Never Let Me Go, One Hour Photo)

Difuzat de: Fox

Sinopsis: Stiati ca fiul lui Stephen King a facut o serie de benzi desenate? Ei bine, acest serial va fi inspirat chiar dupa ele, prezentand povestea unei mame (vaduve) care se muta cu cei trei copii in casa unde a locuit familia tatalui lor. Noii locatari vor descoperi rand pe rand o serie de chei misterioase care ii vor inzestra cu diferite puteri (chiar si aceea de a-si parasi corpurile). Dar cum nimic nu vine fara un pret, in casa exista si o entitate necunoscuta care va incerca sa-i opreasca. 

 

 

5. Ringer

Distributie: Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Mike Colter, Tara Summers, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell

Scenariul: Eric Charmelo and Nicole Snyder (Supernatural)

Regia: Richard Shepard (Ugly Betty, Criminal Minds)

Difuzat de: CBS

Sinopsis:  Fanii serialului “Buffy Spaima Vampirilor” vor fi in extaz sa o vada pe vedeta intr-o noua productie, un thriller de suspans! De aceasta data, actrita va juca un dublu rol: o pereche de surori gemene care se regasesc dupa mult timp. Siobhan si Bridget sunt un fel de “Print si cersetor”, una foarte bogata si cealalta o fosta dependent de droguri.

Serialul va aduce in chestiune probleme precum sinele, identitatea personala si incercarea de a lua locul altcuiva, pe masura ce Bridget incearca sa ii ia locul surorii sale, descoperind insa ca viata aparent perfecta a acesteia este de fapt intunecata si periculoasa.

 

 

4. The River

Distributie: Bruce Greenwood, Joe Anderson, Paul Blackthorne, Leslie Hope, Sean Parks, Thomas Krestchmann, Eloise Mumford

Scenariu: Michael J. Green (Green Lantern, Kings) and Michael R. Perry (Paranormal Activity 2, Persons Unknown)

Regizor: Jaume Collet-Serra (Orphan, House of Wax)

Difuzat de:  ABC

Sinopsis:  Un echipaj calatoreste in Amazon, in cautarea unui om de televiziune/explorator disparut. Acolo descopera un secret bine-pazit si… mortal! Filmat in stil documentar in zona Puerto Rico, “The River” se anunta a fi un thriller de suspans cu elemente naturale. Deja se zvoneste ca episodul pilot va fi unul din cele mai infricosatoare din istoria televiziunii, jucandu-se cu mintile telespectatorilor tocmai datorita formatului de tip “reality-show”

Ne aminteste de: “Lost”, dar si de “Paranormal Activity” sau “Cloverfield”.Producatorii anunta ca acest serial va trebui urmarit cu luminile aprinse!

 

 

3. Good Christian Bitches

Distributie: Leslie Bibb, Annie Potts, Kristin Chenoweth, Jennifer Aspen, Marisol Nichols, Mark Deklin, Miriam Shor, David James Elliott

Scenariu: Robert Harling (Steel Magnolias, Soapdish)

Regia: Alan Poul (Swingtown, The Big C, Six Feet Under)

Difuzat de : ABC

Sinopsis: Bazat pe un roman de Kim Gatlin, serialul prezinta povestea unei femei ce se muta cu fii sai inapoi in orasul natal din Dallas. Acolo se reintalneste si confrunta cu fata careia i-a facut zile amare in liceu. Scenariul va fi amuzant, inteligent si cu mult sarcasm

Se pare ca “Good Christian Bitches” va inlocui celalalt serial similar al postului ABC, “Desperate Housewives”.

 

 

2. Pan Am (ABC)

Distributie: Christina Ricci, Michael Mosley, Kelli Garner, Jonah Lotan, Margot Robbie, Karine Vanasse

Scenariu: Jack Orman (Men of a Certain Age, ER)

Regizor: Thomas Schlamme (The West Wing)

Difuzat de: ABC

Sinopsis: Serialul intra in viata unui grup de stewardeze, angajate toate pentru compania Pan American World Airways in anii ‘60. Fiecare din ele are un motiv diferit pentru care-si doreste sa calatoreasca in jurul lumii, insa aceste fete nu-si doresc doar sa evolueze profesional.

Cu Razboiul Rece batand la usa, povestea promite sa ia o turnura neasteptata, cu suspans, mister si o portie sanatoasa de spionaj.

 


 

1. R.E.M

Distributie: Jason Isaacs, Cherry Jones, Laura Allen, Steve Harris, Dylan Minnette, B.D. Wong, Wilmer Valderrama, Michaela McManus

Scenariu: Kyle Killen (Lone Star)

Regizor: David Slade (Twilight Saga: Eclipse)

Difuzat de : NBC

Sinopsis: Dupa ce trece printr-un accident de masina, un detectiv ajunge sa penduleze intre doua vieti paralele, ambele gravitand in jurul familiei sale. Intr-una din ele ii moare sotia, fiind nevoit sa-si creasca fiul singur. In cealalta, adolescentul este victima, iar sotia sa nu poate face fata durerii.

In timp ce Mark incearca sa discearna intre cele doua universuri, el cunoaste doi psihologi diferiti, doi parteneri de investigatie, iar descoperirile sale par sa indice ca cele doua vieti s-ar putea intersecta de fapt.

Ne aduce aminte de: “Inception”, evident datorita subiectului despre lumile interioare diferite, aducand in discutie intrebari profunde despre natura realitatii si viselor. La fel ca filmul lui Nolan, apare intrebarea “Nu cumva si viata este un vis, iar noi suntem de fapt somnambuli?”


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies