marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Primele imagini din Awake, serialul inspirat de Inception!

NBC a lansat trailere proaspete pentru noile seriale ce incep in aceasta toamna: “Prime Suspect”, “The Playboy Club”, “Smash”, “Grimm”,Awake” si “The Firm”.

VIDEO Primele imagini din Awake, serialul inspirat de Inception!

“The Playboy Club” se desfasoara in anii ’60, “Grimm” este un basm modern, ambele avand premise interesante si "Awake" este un serial ce prezinta vietile paralele ale unui detectiv. “Prime Suspect” pare un serial care va face valuri, cu Maria Bello in rolul principal, "Smash" este un muzical interesant cu conflicte puternice si "The Firm" cu siguranta va captiva datorita bazelor serialului.


“Prime suspect” este bazat pe ovationatul serial TV britanic si varianta Americana o aduce pe micile ecrane pe Maria Bello (“A History of Violence”) in rolul lui Jane Timoney, detectiv in NY.

Aceasta trebuie sa faca fata unui department majoritar masculine, trebuie sa castige respectul si sa devina mai dura. Este un outsider abia transferat intr-un grup inchegat de barbati care nu-s foarte incantati de idee. Pe langa un prezent capricios, Timoney are si ea viciile sale si un trecut cam sumbru, uneori este acida si nepoliticoasa.

The Playboy Club”

Este un serial care se desfasoara in perioada in care moralitatea sociala a fost pusa la grele incercari, adica anii ’60. Un antreprenot vizionar creeaza un imperiu care schimba cultura americana.

Legendarul club Playboy este poarta spre atingerea fanteziilor, dar inauntrul lumii iepurasilor viata nu e usoara. Dupa usile clubului se intalnesc cele mai cunoscute chipuri ale oraselor: politicieni, avocati, oameni de televiziune.

Crime, iubiri patimase, sete de putere, femei frumoase cu Eddie Cibrian (“CSI:Miami”), Amber Heard (“Zombieland”), Laura Benanti (“Take the Lead”) si alte nume care cu siguranta va vor atrage spre noua drama.



“Smash”

O drama muzicala care celebreaza frumusetea, dar si dezamagirea aduse de teatrul de pe Broadway, in timp ce urmareste o serie de visatori care vor sa ajunga faimosi. Serialul are ca plot crearea unui muzical avand ca tema viata lui Marilyn Monroe, piesa scrisa de un cuplu celebru de compozitori: Tom (Christian Borle, “Legally Blonde: The Musical”) si Julia (Debra Messing, “Will & Grace”).

Julia incearca sa adopte un copil impreuna cu sotul sau, dar atentia sa se indreapta spre o noua piesa.

O rivalitate acerba poate fi urmarita intre o tanara lipsita de experienta care vrea sa reuseasca in marele oras si o veterana a scenei, interpretata de Megan Hilty. Incepe lucrul la piesa cu Marilyn Monroe sub tutela unui regizor cunoscut pentru viciile sale, egocentric si imoral si a unei producatoare tenace.

“Grimm”

O noua drama TV inspirata de basmul clasic al fratilor Grimm. Nick Burkhardt (David Guintoli “Turn The Beat Around”) a crezut ca este pregatit sa devina un detectiv la sectia crime, pana a inceput sa vada lucruri inexplicabile.

Cand matusa sa vine in vizita (Kate Burton, “Grey’s Anatomy”), viata lui Nick este data peste cap. Afla ca este descendentul unui grup de elita de vanatori cunoscuti ca “Grimms”, care lupta pentru pastrarea echilibrului umanitatii, pentru securitatea lumii, cu creaturi supranaturale prezente pe pamant.

Cu cat sapa mai adanc, cu atat afla ca are poveri mai mari, astfel Nick are responsabilitatea lasata de stramosii sai de a lupta cu pretul vietii pentru umanitate.

“Awake" ( numit anterior REM)

O drama intriganta despre un detectiv (Jason Issacs, “Harry Potter,” “Brotherhood”) care afla ca traieste o viata dubla care sfideaza realitatea. Cand isi recapata constiinta dupa un accident de masina afla ca sotia sa Hannah a murit, dar ca fiul sau adolescent, Rex (Dylan Minnette, “Saving Grace”) a supravietuit.

Incearca sa aduce probele si sa rezolve puzzle-ul si se trezeste intr-o realitate paralela in care sotia sa este in viata, dar fiul sau a murit in accidentul de masina. Incepe lupta intre cele doua realitati si Michael incearca sa gaseasca metoda prin care sa-i aduca pe cei doi intr-o realitate comunca, in viata.

O data se sfatuieste cu sotia despre un nou copil pentru a-l inlocui pe Rex, o data este atras de antrenoarea lui Rex, Tara, pentru a umple golul si a recapata niste normalitate. Se intoarce la slujba si rezolva crimele din ambele realitati, fiind ajutat de doi detective: Isaiah  “Bird” Freeman (Steve Harris, “The Practice”) si Efrem Vega (Wilmer Valderrama, “That ’70s Show”).

“The Firm”

Bazat pe lungmetrajul de blockbuster si pe romanul best-seller scris de John Grisham (“The Pelican Brief,” “The Client”), “The Firm” continua povestea avocatului Mitchell McDeere si a familiei sale, la 10 ani dupa evenimentele petrecuta in film si carte.

In rol de tanar asociat, McDeere a daramat prestigioasa companie de avocati Bendini, Lambert & Locke care lucra pentru mafia. De atunci viata lui s-a schimbat radical. Dupa o decada dificila care cuprinde inscrierea in programul federal de protectie a martorilor, Mirch si familia ies din izolare si cauta sa-si recupereze vietile cu gandul la viitor, doar ca sa afle ca trecutul este viu si periculos.

Sursa: collider.com/


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies