marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tim Burton se intoarce in Tara Minunilor: studiourile Disney vor sa faca o continuare de la Alice in Wonderland, film cu incasari de 1 miliard de $

Fanii filmelor lui Tim Burton trebuie sa se pregateasca pentru a intra din nou intr-un univers al magiei. Cei de la Disney sunt hotarati sa lanseze o continuare de la Alice in Wonderland, un succes nebun de box-office, cu pest 1 miliard de dolari incasari.

Tim Burton se intoarce in Tara Minunilor: studiourile Disney vor sa faca o continuare de la Alice in Wonderland, film cu incasari de 1 miliard de $

 

GALERIE FOTO: 13 FILME CARE AU TRECUT DE UN MILIARD DE DOLARI INCASARI!

 

Filmul regizat de Tim Burton cu Johnny Depp, Mia Wasikowska sau Anne Hathaway in distributie n-a fost pe placul tuturor cinefiliilor, nici macar cei de la Disney n-au fost incantati, insa publicul s-a indragostit de universul fascinant al filmului si s-au inghesuit sa il vada. Alice in Wonderland a intrat in clubul miliardarilor si a facut incasari mondiale de 1 miliard de dolari in 2010 si este pe locul 12 in topul celor mai profitabile filme din istorie.


Producatorii de la Disney vor ca partea  adoua sa aiba un scenariu scris de Linda Woolverton ("Beauty and the Beast","The Lion King," "Homeward Bound: The Incredible Journey", "Maleficent") si nu se stiu inca multe detalii despre poveste, doar ca reintoarcerea ei in lumea magica va fi una intensa, scriu cei de la IndieWire.

 


In acest moment, nu s-a oferit nici o informatie oficiala privind revenirea lui Johnny Depp sau Mia Wasikowska in film si nici Tim Burton nu este oficial adus la carma filmarilor, insa urmeaza ca in perioada urmatoare cei de la Disney sa ofere detalii.

Fanii spera ca Tim Burton sa isi revina, dupa ultimele sale doua filme, Frankenweenie si Dark Shadows, care au fost un esec de box-office. Primul, o animatie cu totul speciala, a primit unele dintre cele mai bune recenzii in acest an, insa incasarile totale fiind de 69 de milioane de dolari. Dark Shadwos, filmul in care Johnny Depp apare in ipostaza de vampir, n-a fost nici el bine primit, de aceasta data nici de catre critici. Filmul a strans 239 de milioane de dolari, la un buget de 150 de milioane de dolari, sub asteptarile producatorilor.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies