marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tinuta lui Jennifer Lawrence, cea mai parodiata la Globurile de Aur: care au fost cele 3 momente care au aruncat internetul in aer  

Ce moment a aruncat internetul in aer duminica seara, cand au fost decernate Globurile de Aur? Asa cum era de asteptat, gala a fost subiectul principal de discutie in social media, iar cei Jennifer Lawrence, Breaking Bad si Jared Leto au fost cele mai cautate si discutate topicuri pe Twitter si Facebook.

Tinuta lui Jennifer Lawrence, cea mai parodiata la Globurile de Aur: care au fost cele 3 momente care au aruncat internetul in aer

Castigatorul serii pe Twitter a fost Breaking Bad, dovada ca fanii nu au uitat serialul, ci din contra, l-au transformat intr-unul dintre cele mai iubite show-uri din istorie. Cei de la Hollywood Reporter scriu ca Breaking Bad a generat 28.117 de tweet-uri pe minut, dupa ce a  castigat primul Glob de Aur pentru cel mai bun serial de drama.
 

Pe Facebook, momentul in care  Bryan Cranston a castigat Globul de Aur (primul din cariera) pentru rolul din Breaking Bad a fost cel mai popular, contorizat prin numarul de like-uri, postari si share-uri pe durata galei. Pe Twitter a fost al doilea ca popularitate, cu 24.099 de tweet-uri pe minut.  "Este o onoare pentru mine sa primesc acest trofeu si sunt recunoscator faptului ca acest serial a rezonat cu atat de multi americani, dar acum prin intermediul Hollywood Foreign Press, oameni din intreaga lume se pot bucura de succesul lui Breaking Bad." a spus Cranston la Gala Globurilor de Aur.
 

"Partea cea mai buna a acestui premiu este ca ne ofera o sansa sa multumim fanilor, celor care ne-au urmarit de la primul episod, cand eram mai putin celebri." a spus Vince Gilligan, creatorul show-ului, in discursul sau de multumire.

 

 

La fel de popular a fost si Jared Leto, care a castigat primul  Glob de Aur din cariera pentru rolul secundar din Dallas Buyers Club. Acesta este primul sau film in 6 ani. Jared Leto a generat 23,599 de tweet-uri per minut.

 

 

 


Din cele 2.1 milioane de tweet-uri trimise in timpul galei, cea mai mentionata vedeta a fost Jennifer Lawrence, recompensata si ea cu Globul de Aur pentru rol secundar. De altfel, actrita a fost atractia principala imediat cum a aparut pe covorul rosu. Fanii au inceput imediat sa parodieze rochia Dior pe care o purta. Actrita n-a ales chiar cea mai inspirata tinuta, iar fanii au parodioat imediat rochia alba Dior. Fanii s-au pozat in diferite ipostaze si le-au urcat pe internet, comparand-o cu diverse personaje. Totusi, Jennifer Lawrence ramane una dintre cele mai iubite actrite cu o popularitate extraordinar de mare.

 

 

 

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies