marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai ciudate momente de la Globurile de Aur 2014: cea mai mare gafa din ultimii ani, injuratura lui Jacqueline Bisset si discursul lui Cate Blanchett

Ca in orice an, trecem in revista si cele mai ciudate momente de la Gala Globurilor de Aur. Pe langa stralucire, eleganta si fast, in fiecare an exista si momente cel putin bizare sau stanjenitoare.

Cele mai ciudate momente de la Globurile de Aur 2014: cea mai mare gafa din ultimii ani, injuratura lui Jacqueline Bisset si discursul lui Cate Blanchett


1. In acest an, controversele au aparut chiar inainte de inceperea galei. Postul E! a facut o gafa de proportii, punand in categoria "Fun Fact" faptul ca Michael J. Fox a fost diagnosticat cu Parkinson, la fel ca personajul interpretat de el in serialul "The Michael J. Fox Show". Imaginea a ajuns imediat virala pe internet, fanii fiind revoltati de gestul celor de la E!, care nu ar fi trebuit sa puna aceasta informatie la categoria "lucruri amuzante". La fel au reactionat si incazul lui Robert Redfort, dupa ce pe ecrane a aparut la aceeasi categoria informati ca Robert Redford a suferit de poliomelita in copilarie.

 

 

Imaginile au ajuns repede pe Twitter si internet iar la scurt timp au fost ironizate de fani mai indrazneti, care s-au apucat sa faca si propriile fun fact "Ryan Secreast (n..r prezentator E!) poarta scutec". Cei de la USA Today au numit acest incident drepta cea mai grava gafa din ultimii ani la o astfel de gala. Reprezentatii postului au oferit un comunicat in care isi cer scuze pentru asocierea nefericita si ca in nici un caz nu este amuzanta o astfel de boala.
 

 

2. Jennifer Lawrence ramane cea mai populara si iubita actrita. Nici nu aparuse bine pe covorul rosu, ca fanii deja urcau imagini cu ea pe internet. Prima reactie a fost cu privire la rochia actritei, pe care au asemanat-o cu cea a perosnajului animat Ariel. Fanii au realizat si imagini in miscare cu momentele ei de pe covorul rosu, cand s-a intalnit cu Taylor Swift. "Am venit sa te dau jos de pe scari" a glumit actrita in timp ce presa le lua interviu pe covorul rosu.

 

 

 


3. Jacqueline Bisset a oferit cel mai bizar si confuz discurs din acest an. Vizibil surprinsa de premiul castigat pentru cea mai buna actrita in rol secundar intr-o miniserie sau film de televiziune, legendara actrita nu si-a putut stapnia emotiile, a injurat in discurs si a facut cateva remarci bizare. Iata o parte din discurs.

 

"Nu-mi vine sa cred. M-ati nominalizat de 5 ori pana acum, este incredibil. Chiwetel unde esti? Am nevoie de sustinearea ta. Le multumesc agentilor mei si celor care mi-au oferit bucurie, dar si celor care mi-au facut necazuri. Duceti-va naibii si nu va mai intoarceti. Daca vrei sa arati bine, trebuie sa ii ignori pe toti".


4. Unul dintre momentele care face furori pe internet este cel in care cei de la U2 au urcat pe scena sa ridice Globul de Aur pentru cel mai bun cantec. P.Diddy i-a inmanat trofeul lui Bono si a vrut sa-l pupe pe obraz, insa starul trupei U2 n-a fost prea incantat. Reactia a ajuns virala pe internet.

 

 

 

 


5. Margot Robbie si Jonah Hill s-au dovedit a fi incapabili sa tina discursul de prezentare fara telemprompter, dupa ce au sesizat ca se stricase. Margot Robbie a asteptat gratioasa sa primeasca o foaie, sa fie sigura ca nu greseste.
 

 

6. Nici discursul lui Diane Keaton n-a fost iertat de fani. Actrita s-a straduit sa faca un discurs important in numele lui Woody Allen, recompesant cu premiul onorific Cecile B. DeMille, dar rezultatul n-a fost chiar cel asteptat. Putin confuza si emotionata, Diane Keaton a atras atentia mai mult cu costumul de inspiratie masculina, au scris pe Twitter cei mai carcatosi.

7. Paula Patton a fost desemnata de multi drept cea mai prost imbracata vedeta de la gala. Actrita a fost criticata pentru rochie de prost gust, incarcata in partea din stanga.


 


8. Cate Blanchett este una dintre cele mai rafinate aparitii si o actrita extrem de eleganta, insa pana si ea a areusit sa o dea in bara, cand, in timpul discursului ei, a facut referire la Judy Garland si moartea acesteia, datorata luptei cu drogurile si alcoolul. Nu e frumos sa te iei de morti.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies