marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

E regele lumii. James Cameron, singurul regizor cu 2 filme de 2 miliarde de $

Regele blockbusterelor, James Cameron a avut nevoie de 20 de milioane de dolari pentru a relansa Titanicul in varianta 3D in cinematografe. Cum ar fi aratat insa daca cel mai popular film al sau ar fi fost regizat de colegii de breasla George Lucas, Michael Bay sau J.J. Abrams?

E regele lumii. James Cameron, singurul regizor cu 2 filme de 2 miliarde de $

Un trailer parodie pentru Titanic 3D  a fost vizualizat de peste 7 milioane de fani pe Youtube. Clipul prezinta o versiune inedita si amuzanta a filmului Titanic in care celebra poveste primeste efecte speciale in stilul filmelor lui Michael Bay si personeje din Star Wars al lui George Lucas.


Va mai aduceti aminte de replica lui Leonardo DiCaprio  "I am the king of the world"? James Cameron cu siguranta se gandeste la ea. Titanic 3D a facut la nivel mondial 63 de milioane de $ saptamana trecuta si a urcat incasarile facute de film de la momentul lansarii sale, in 1997, la suma de 1,924 miliarde de dolari. Pelicula are sanse mari sa atinga pragul de 2 miliarde de dolari in urmatoarele saptamani facandu-l pe James Cameron singurul regizor din lume cu doua filme de peste 2 miliarde de $: Titanic si Avatar.


“Titanic 3D" s-a clasat saptamana trecuta pe locul 3 in box office-ul din Romania cu incasari de 230.959 de lei si 11.231 de spectatori. Aceasta noua versiune a filmului "Titanic" a fost lansata la 15 ani dupa cea originala - al doilea film din box office-ul mondial.


Filmul "Placinta Americana: Din nou pe felie" a fost lider in box office-ul romanesc de weekend inca de la premiera, cu incasari de 652.540 de lei si 37.163 de spectatori.


Liderul de weekendul trecut, "Furia titanilor/ Wrath of the Titans" s-a clasat pe locul al doilea, cu incasari de 390.038 de lei si 17.677 de spectatori.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies