marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

To the Wonder: primul trailer pentru filmul lui Terrence Malick. Vezi povestea de dragoste dintre Ben Affleck si Olga Kurylenko

"To the Wonder face Tree of Life sa aduca a Transformers" a fost una dintre declaratiile spumoase ale lui Ben Affleck cu privire la noul film al regizorului Terence Malick. Filmul To The Wonder si-a lansat primul trailer iar imaginile arata spataculos.

To the Wonder: primul trailer pentru filmul lui Terrence Malick. Vezi povestea de dragoste dintre Ben Affleck si Olga Kurylenko


Primit intre aplauze si dezaprobare la Festivalul de la Venetia,la fel ca si The Tree of Life in 2011, To The Wonder a impartit cinefilii in doua tabere: unii au fost fascinati de film, altii au ramas confuzi.


Ben Affleck l-a inlocuit pe Christian Bale in acest film din carui distributie mai fac parte Rachel McAdams, Olga Kurylenko si Javier Bardem.


Filmul spune povestea de dragoste dintre Neil (Ben Affleck) si Marina (Olga Kurylenko), tanara celibatara, mama unei fetite de 10 ani. Cei doi se intalnesc la Paris. Apoi Neil le duce pe Marina si pe fetita acasa la el, in Oklahoma. In casa aflata intr-un colt pierdut din America, cei doi vad cum dragostea lor moare. Neil este un om distant, tacut, iar plictiseala ia locul pasiunii. Cum viza Marinei expira, nu se ia niciun angajament, iar ea pleaca acasa, de mana cu fetita Neil profita pentru a relua relatia cu fosta sa iubita, Jane (Rachel McAdams), dar in scurt timp o paraseste, pentru ca Marina revine in SUA. Cei doi se casatoresc, pentru ca ea sa poata ramane, dar istoria se reia de unde se intrerupsese.


Terrence Malick este cunoscut ca un regizor atipic, unul dintre cei mai meticulosi, originali si enigmatici cineasti americani, ce prefera sa ramana departe de reflectoare. Insa filmele sale reusesc de fiecare data sa nauceasca publicul, prin ideile filosofice si maniera vizuala cu totul deosebita pe care acesta le expune. Anul trecut drama existentialista The Tree of Life a fost pe buzele tuturor: a castigat marele premiu la Cannes si a fost nominalizata la Oscar.

 

To The Wonder va avea premiera in SUA in aprilie 2013.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies