marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise de nerecunoscut in posterul de la Rock of Ages. Actorul are un abdomen perfect la 49 de ani

Tom Cruise arata de nerecunoscut pe posterul comediei muzicale Rock of Ages. Actorul de 49 de ani etaleaza un abdomen perfect intr-o aparitie in stilul Kanye West.

Tom Cruise de nerecunoscut in posterul de la Rock of Ages. Actorul are un abdomen perfect la 49 de ani

Fanii sunt deja obisnuiti ca Tom Cruise sa arate la 49 de ani ca-n zilele bune din anii '80 cand cucerea Hollywoodul cu filmul Top Gun.Insa noua imagine a actorul pare de necrezut pana si pentru cei mai infocati sustinatori ai lui.


In urma cu cateva zile, musicalul Rock of Ages si-a lansat un poster nou.  Filmul il are in rol principal pe Stacee Jaxx (interpretat de Tom Cruise) un muzician trecut de tinerete a carui vreme de glorie a apus demult. Pentru a face fata asteptarilor Cruise s-a pregatit intens cu antrenorul vocal a lui Axl Rose. Cruise, care canta melodii ale trupei Bon Jovi, reprezinta idolul unei generatii pasionate de muzica, imaginea sa fiind total diferita de cea cu care actorul si-a obisnuit fanii.


Actiunea filmului, un musical adaptat dupa un spectacol de teatru jucat pe Broadway, este plasata in anii 1980, la Hollywood, unde se atinsese varful de glorie din epoca rockului glamour (Glam Rock) si a pletelor in vant, fluturate pe riffuri dure de chitara (curentul muzical Hair Metal). Filmul este regizat de Adam Shankman, cel care a realizat si musicalul de comedie Hairspray, si ii are ca protagonisti pe Alec Baldwin, Russell Brand, Julianne Hough, Paul Giamatti, Catherine Zeta Jones sau Mary J. Blige. Filmul are un buget de 80 de milioane de $ si se va lansa pe 15 iunie.


Nu este pentru prima data cand Cruise joaca un rol exotic. Actorul a mai jucat un sex guru in "Magnolia" si personajul sau din "Furtuna Tropicala/Tropic Thunder" (2008), insa acestea sunt departe de prestatia din Rock of Ages.


"Sunt impresionat. Cruise este un tip foarte amabil si incredibil de talentat. Un tip care nu avea nicio experienta in muzica a reusit sa intre perfect in rolul personajului principal. A ajuns sa cante cinci ore pe zi, cinci zile pe saptamana...i-am vazut evolutia, pur si simplu incredibil" a povestit Chitaristul Phil Collen (Def Leppard).




Tom Cruise  in 1986 si in 2011 la filmarile de la Mission Impossible 4


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies