marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise isi face singur cascadoriile pentru noul film "Misiune Imposibila". Cum a fost surprins pe platoul de filmare

Filmul "Misiune imposibila" l-a transformat pe Tom Cruise intr-un star international, iar la aproape 20 de ani de la aparitia peliculei, actorul filmeaza pentru un nou film: "Misiune Imposibila: Rogue Nation".

Tom Cruise isi face singur cascadoriile pentru noul film Misiune Imposibila . Cum a fost surprins pe platoul de filmare

Tom Cruise isi face singur cascadoriile pentru noul film "Misiune Imposibila". Cum a fost surprins pe platoul de filmare. Filmul "Misiune imposibila" l-a transformat pe Tom Cruise intr-un star international, iar la aproape 20 de ani de la apartitia peliculei, actorul filmeaza pentru un nou film: "Misiune Imposibila: Rogue Nation".

 

Imaginile surprinse pe platoul de filmare arata de ce Tom Cruise este unul dintre cei mai apreciati actori. Starul de la Hollywood prefera sa-si faca singur cascadoriile si nu da inapoi de la a filma scenele care ii tin pe telespectatori cu sufletul la gura.
 

 

In filmuletul de un minut publicat pe YouTube, actorul se urca pe aripa unui avion care decoleaza si ramane suspendat in aer, tinandu-se cu mainile de usa cabinei.
 

"Misiune Imposibila: Rogue Nation" va aparea la sfarsitul lunii iulie, iar din distributie mai fac parte Alec Baldwin, Rebeca Ferguson, Jeremy Renner si Simon Pegg.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies