marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise si Jack Nicholson se vor reintalni dupa 13 ani, in comedia El Presidente

Noua comedie marca Warner Bros. i-ar putea aduce impreuna pe Tom Cruise, in rolul unui agent secret, si pe Jack Nicholson in pielea unui fost comandant-sef dependent de bautura si femei.

Tom Cruise si Jack Nicholson se vor reintalni dupa 13 ani, in comedia El Presidente


Comedia "El Presidente" se va centra in jurul unui agent secret zelos - rol care i-a fost atribuit de presa americana lui Tom Cruise. Acesta trebuie sa-l apare pe cel mai vulgar si incompetent presedinte american - Robert Downey Jr. Atunci cand viata presedintelui este amenintata, cei doi trebuie sa invete cum sa „lucreze” unul cu celalalt.

Warner Bros anunta acest film inca din 2010, cand Jay Roach fusese prima varianta aleasa de regizor, iar Jack Nicholson, deoarece nu a raspuns in niciun fel chemarii producatorilor, a fost inlocuit cu Robert Downey Jr.

 

In prezent, The Hollywood Reporter a aflat vestile referitoare la noul regizor, Doug Liman, si ca el impreuna cu Tom Cruise au facut eforturi pentru a-l convinge pe actorul de 76 de ani sa accepte rolul presedintelui. Avand in vedere ca Jack Nicholson nu a mai aparut pe ecran din anul 2010, nu se stie daca tentativa celor doi va avea succes.


Desi nu a fost confirmat in mod oficial, unele surse atesta faptul ca Nicholson a acceptat, in cele din urma, sa citeasca scenariul scris de Jesse Armstrong si Daniel J. Goor, care a fost totodata reeditat recent de Paul Attanasio, si sa se mai gandeasca cu privire la oferta.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies