marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise va juca in noul Van Helsing, filmul care a facut incasari de 300 de milioane de $.  Va fi mai bun decat Hugh Jackman?

Universal Pictures a anuntat ieri ca lucreaza la un reboot al filmului Van Helsing cu Tom Cruise in rolul principal.

Tom Cruise va juca in noul Van Helsing, filmul care a facut incasari de 300 de milioane de $. Va fi mai bun decat Hugh Jackman?

Alex Kurtzman si Roberto Orci, scenaristii si producatorii d ela Star Trek si Transformers lucreaza la noua poveste pe care Universal vrea sa o aduca pe marile ecrane in 2014. Nu se stiu inca foarte multe lucruri despre film, in fara faptului ca Tom Cruise va juca in el.

Van Helsing cu Hugh Jackman in rolul principal a facut in 2004, 300 de milioane de dolari, insa a fost considerat un esec creativ iar potentialul unei francize a fost compromis.


Pe langa Van Helsing, cei doi vor lucra la continuarea unei alte serii de mare succes produsa de Universal - Mumia la care vor lucra cu Jon Spaihts si Sean Danie, scenaristul si producatorul de la Prometheus.


Tom Cruise a reusit o revenire in forta la care nici cei mai infocati fani nu se asteptau la finalul anului trecut. Mission: Impossible 4. Ghost Protocol a facut  679 milioane de dolari la nivel mondial si a devenit pelicula cu cele mai mari incasari din istoria intregii francize iar Paramount Pictures a anuntat ca vrea sa faca si o a cincea parte din serie. Tom Cruise a declarat ca este dispus sa reia rolul agentului Ethan Hunt numai daca urmatorul film va avea parte de un scenariu cu standarde ridicate.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies