marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Ford si-a prezentat filmul "Nocturnal Animals" la Venetia. Gyllenhaal: "Am acceptat rolul datorita culorii hartiei"

Designerul Tom Ford si-a prezentat vineri seara, la Festivalul de Film din Venetia, noua creatie. Este vorba despre filmul "Nocturnal Animals", regizat de creatorul de moda. La premiera din Laguna, actorii din distributie au facut furori.
Tom Ford si-a prezentat filmul Nocturnal Animals la Venetia. Gyllenhaal: Am acceptat rolul datorita culorii hartiei

Actritele care joaca in "Nocturnal Animals" au atras toate privirile cand si-au facut aparitia pe covorul rosu. Nici regizorul nu a fost mai prejos. Cunoscutul designer Tom Ford a venit la bratul celei care apare in rolul principal - Amy Adams.


Filmul "Nocturnal Animals" este o adaptare dupa cartea "Tony and Susan", scrisa de Austin Wright, in 1993. Lungmetrajul prezinta povestea lui Susan, o femeie divortata care primeste un manuscris de la fostul ei sot. Acesta o parasise in urma cu 20 de ani, iar acum vrea si parerea ei, inainte de a publica materialul.


Amy Adams: "Unul din lucrurile care mi-au placut la Susan si cu care m-am identificat a fost faptul ca, atunci cand incepi un lucru esti plin de idealism, dar cand te lovesti de realitate este foarte usor sa devii cinic, sa fii dezamagit."


Jake Gyllenhaal: "Am acceptat rolul datorita culorii hartiei pe care era imprimat textul. Era o culoare pe care nu am mai vazut-o pana acum. Imi amintesc ca, atunci cand am vorbit prima data cu Tom, mi-a spus: "Acesta sunt eu. Trebuie sa spun povestea asta." Si asta a fost, am acceptat."

"Nocturnal Animals" este al doilea film din cariera de regizor a lui Tom Ford. Prima sa pelicula, "A single man", a fost nominalizata la Oscar, in 2010.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies