marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hanks: actorul a dezvaluit in direct la o emisiune ca sufera de diabet

Actorul american Tom Hanks a dezvaluit intr-o emisiune de televiziune ca a fost diagnosticat recent cu diabet de tipul 2.
 

Tom Hanks: actorul a dezvaluit in direct la o emisiune ca sufera de diabet

Starul american, in varsta de 57 de ani, a dezvaluit totodata ca a prezentat primele simptome ale acestei boli - care apare atunci cand organismul nu mai produce suficient de multa insulina pentru a functiona eficient - inca de la varsta de 36 de ani, informeaza contactmusic.com.

Actorul a fost diagnosticat abia recent cu diabet de tipul 2. "Am fost consultat de medici, iar ei mi-au spus: «Iti amintesti acele valori mari ale glicemiei tale, pe care le aveai inca de la varsta de 36 de ani? Ei bine, ele au evoluat, iar acum ai diabet de tipul 2, tinere!»", a dezvaluit actorul american in emisiunea "Late Show with David Letterman".

 


Destinul ti-l faci singur ! Dovada vine de la « Forrest Gump » joi la ProCinema in Filmul de 10.


Medicii i-au spus ca ar trebui sa incerce sa slabeasca si sa revina la greutatea pe care o avea in liceu, pentru a-i fi mai usor sa controleze simptomele bolii, insa actorul spune ca accepta faptul ca va trebui sa traiasca cu pur si simplu cu aceasta boala, intrucat ii este foarte greu sa slabeasca atat de mult.


"Boala poate fi controlata si prin dieta. Medicul meu mi-a spus: «Daca poti sa ajungi la greutatea pe care o aveai in liceu, vei fi in principiu complet sanatos si nu vei avea diabet de tipul 2». Iar eu i-am raspuns: «Ei bine, atunci voi avea diabet de tipul 2»", a adaugat actorul american.
Tom Hanks nu este singura vedeta care lupta cu aceasta boala, intrucat si alte staruri de la Hollywood, precum Patti LaBelle, Drew Carey, Sherri Shepherd si Paula Deen, au fost diagnosticate cu diabet de tipul 2.

 

 

 

In aceasta perioada, actorul a fost ocupat cu promovarea noului sau film, Captain Phillips, care a impresionat cinefilii la Festivalul de la New York. Acestia au scris ca Hanks poate spera la o noua nominalizare la Oscar, iar filmul este unul excelent. In 2009, un grup de pirati somalezi au pus stapanire pe o nava maritima americana, primul cargobot jefuit in ultimii 200 de ani. Povestea reala este adusa pe marile ecrane de regizorul Paul Greengrass, cu Tom Hanks in rolul Capitanului Phillips, care era la conducerea vasului.


Tom Hanks, dublu laureat cu Oscar pentru rolurile din filmele "Forrest Gump" (1994) si "Philadelphia" (1995), a putut fi vazut in ultimii ani pe marile ecrane in "Codul lui Da Vinci" si "Ingeri si demoni" - ambele realizate pe baza romanelor omonime scrise de Dan Brown, dar si alaturi de Julia Roberts, in filmul "Larry Crowne", pe care l-a regizat si produs.

 

 

 

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies