marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hardy a renuntat la filmul "Suicide Squad", unul dintre cele mai asteptate filme in 2016. Ce alt actor celebru il poate inlocui

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2016 va fi cu sigurnata "Suicide Squad". Insa, proiecutl a inceput cu stangul, dupa ce Tom Hardy a decis sa abandoneze filmul.

Tom Hardy a renuntat la filmul Suicide Squad , unul dintre cele mai asteptate filme in 2016. Ce alt actor celebru il poate inlocui

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2016 va fi cu sigurnata "Suicide Squad". Insa, proiecutl a inceput cu stangul, dupa ce Tom Hardy a decis sa abandoneze filmul.


Tom Hardy nu va mai juca in filmul cu super eroi "Suicide Squad". Actorul a parasit proiectul, iar producatorii se grabesc sa gaseasca urgent un inlocuitor, intrucat filmarile si etata de pre-productie ar trebui sa inceapa cat mai repede. Astfel, primul nume vehiculat in locul lui este cel al lui Jake Gyllenhaal, insa nu este clar daca starul din "Nightcrawler" va putea sa preia filmul, conform Hollywood Reporter.


Tom Hardy urma sa il joace pe Rick Flagg, in rolul principal. El este liderul grupului alcatuit din inamicii lui Batman - Joker (Jared Leto), Deadshot (Will Smith) si Harley Quinn (Margot Robbie) si Boomerang (Jay Courtney) sau Enchantress (Cara Delevigne). Conform presei, motivul pentru care a renuntat la proiect este programul incarcat, iar filmarile s-ar suprapune cu cele pentru The Revenant, in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, si cu Leonardo DiCaprio in distributie.

 

 

Will Smith, Margot Robbie si Jared Leto sunt primele nume confirmate pentru filmul cu supereroi, anunta Hollywood Reporter. Pe langa distributia de vis, fanii vor avea si o surpriza de proportii: Jared Leto, premiat cu Oscar in 2014 pentru rolul secundar din "Dallas Buyers Club", il va juca pe celebrul The Joker. Astfel, Leto este primul actor care joaca acest erou negativ, de la Heath Ledger incoace.
 

Filmul "Suicide Squad" urmareste povestile eroilor negativi incarcerati din universul DC Comics, carora li se ofera o sansa de a iesi mai repede din inchisoare daca accepta sa participe la misiuni secrete guvernamentale. Insa, sansele lor de a supravietui din misiune sunt extrem de mici. Regia si scenariul ii apartin lui David Ayer, cunoscut pana acum pentru filme ca "Fury", "Sabotage", "End of Watch" sau "Street Kings".


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies