marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hardy alaturi de Russell Crowe si Robert De Niro in topul actorilor care s-au ingrasat enorm pentru roluri

Actorul britanic Tom Hardy s-a intrecut pe sine pentru noul film Batman, The Dark Knight Rises, in care joaca rolul "ticalosului" Bane. Pentru acest rol a trecut printr-o transformare  fizica drastica.

Tom Hardy alaturi de Russell Crowe si Robert De Niro in topul actorilor care s-au ingrasat enorm pentru roluri

Tom Hardy a lucrat din greu la sala pentru a-si cladi cateva kilograme de muschi in plus. Actorul a fost surprins aratandu-si tatuajele si trupul bine lucrat prin Los Angeles. Daca nu era imbracat intr-un tricou roz, probabil ca era mult mai amenintatoare aparitia lui Hardy. :)


Actorul de 33 de ani, nascut si crescut in Hammersmith, in Anglia, s-a luptat din greu sa obtina rolul negativ din The Dark Knight Rises. Se pare ca rolurile dinainte din RocknRolla, Inception sau Bronson l-au impresionat pe Christopher Nolan, cu care a lucrat la Inception si l-a ales sa joace si in noul film din seria Batman.

De asemenea, Tom Hardy este apreciat de greii Gary Oldman si Colin Firth cu care joaca in thrillerul Tinker, Tailor, Soldier, Spy ce va fi lansat la finalul acestui an.

Tom Hardy este la a patra transformare fizica majora, si, la fel ca si colegul sau de platou, Christian Bale, fie s-a ingrasat, fie a slabit considerabil pentru rolurile sale. Pentru rolul din Bronson, Hardy a pus pe el 19 kilograme, iar pentru rolul lui Bane a pus 13 kilograme in plus.
 

Hardy ocupa locul trei in topul actorilor care au pus cele mai multe kilograme, pe prima pozitie aflandu-se Robert De Niro cu 27 de kilograme puse in plus pentru Raging Bull, urmat de Russell Crowe care a pus 28 de kilograme pentru Body of lies.


Alaturi de Christian Bale, care se intoarce pentru a treia oara in rolul lui Bruce Wayne, apar in noi roluri Tom Hardy, Anne Hathaway si Marion Cotillard.


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies