marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hardy dubleaza miza in ,,Gangsteri de legenda”, un film de neratat, din 16 octombrie, la cinema  

Unul dintre actorii care se bucura de o ascensiune fulminanta la Hollywood, Tom Hardy accepta o noua provocare si interpreteaza un dublu rol in filmul ,,Legend”/ ,,Gangsteri de legend”, care din 16 octombrie va avea pe marile ecrane din Romania, fiind distribuit de Freeman Entertainment.

Tom Hardy dubleaza miza in ,,Gangsteri de legenda , un film de neratat, din 16 octombrie, la cinema


Filmul care s-a bucurat de incasari record in Anglia, acolo unde gemenii Kray au facut legea, reprezinta un pas important in cariera actorului Tom Hardy, care de aceasta data a fost aclamat de presa internationala pentru interpretarea sa magistrala din ,,Gangsteri de legenda”. Regizat de Brian Helgeland, „Gangsteri de legenda” spune povestea celor mai cunoscuti infractori britanici, gemenii Reggie si Ronnie Kray, in perioada lor de glorie de la jumatatea anilor '60.
 

,,Aveam foarte multe informatii despre gemenii Kray. Exista o multime de povesti despre ei care circula prin Londra si acum. Au devenit un fel de folclor, iar fratii sunt asociati cu tot ce tine de crima si teroare. Desi tot ce au facut este real, a aparut si multa fictiune in jurul lor si au devenit un fel de mituri. Am fost incantat sa aud ca se va face un film bazat pe povestea lor. Scenariul mi s-a parut extrem de bine scris, iar faptul ca urma sa joc rol dublu mi s-a parut cu atat mai ofertant.”, a declarat Tom Hardy despre experienta interpretarii celor doua personaje din  ,,Gangsteri de legenda”.
 

Actiunea filmului  ii aduce in prim plan pe cei doi frati care incep sa-si consolideze imperiul in Londra, incercand sa elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson si colaborand cu mafia americana care cauta sa patrunda in oras. Celebri si invidiati, acestia isi creeaza relatii printre cei mai influenti londonezi, se lafaie in bogatii si par de neoprit.
 

 


Pe de alta parte, Reggie se indragosteste de Frances Shea si se casatoreste cu ea, promitandu-i ca va face doar afaceri legale. Astfel, cumpara si conduce mai multe cluburi de noapte. Insa cum nimic nu dureaza o vesnicie, imperiul Kray incepe sa se clatine sub amenintari care apar din toate partile. Investigatia politiei ajunge tot mai aproape de adevar, iar Ronnie este din ce in ce mai violent si paranoic, cu tendinte distructive care il conduc la greseli flagrante.
 
Din 16 octombrie pe marile ecrane, Freeman Entertainment il prezinta pe Tom Hardy in rol dublu, odata cu premiera thrillerului inspirat din fapte reale, „Gangsteri de legenda”.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies