marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Hiddleston, transformare fizica impresionanta in noul sau film: cum arata acum abdomenul actorului

Desi nu face parte din prototipul barbatilor sexy si celebri care fac ravagii printre femei, Tom Hiddleston are numeroase admiratoare si este inclus constant in topul celor mai aratosi barbati din lume.

Tom Hiddleston, transformare fizica impresionanta in noul sau film: cum arata acum abdomenul actorului

Actorul de 35 de ani a demonstrat ca merita acest statut dupa ce a aparut complet dezbracat in cel mai recent trailer oferit publicitatii pentru filmul High-Rise.

In secventele in care apare dezbracat, se poate observa abdomenul cu patratele, care i-ar face invidiosi si pe cei mai musculosi actori de la Hollywood.


In "High Rise" povestea se centreaza in jurul unui complex rezidential construit intr-un bloc turn imens, imediat dupa ce Margaret Thatcher a preluat puterea in Marea Britanie. La scurt timp, acesta devine centrul financiar al lumii, locul unde se negociaza cele mai importante afaceri.


Turnul va deveni un miraj pentru oameni influenti, inclusiv pentru un tanar doctor, interpretat de Tom Hiddleston. pana si creatorul sau (Jeremy Irons) va descoperi o lume fascinanta in propria cladire, un joc complex al loialitatilor intr-o lume financiara, dar care ascunde un secret violent. Lumea din turn este o cu totul alta lume.


Vezi imaginile pe perfecte.ro



Modifică setările cookies