marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tommy Lee Jones va regiza si va juca intr-o adaptare dupa Ernest Hemingway

Tommy Lee Jones va ecraniza romanul “Islands in the Stream”, al lui Ernest Hemingway, scrie Hollywood Reporter. Actorul a scris, impreuna cu Bill Witliff (“A Perfect Storm” ) scenariul peliculei pe care o va regiza si produce si in care va juca, bineinteles, rolul principal.

Tommy Lee Jones va regiza si va juca intr-o adaptare dupa Ernest Hemingway
Aceasta nu este prima data cand Jones trece in spatele camerelor de filmat. In 2005, actorul a regizat "The Three Burials of Melquiades Estrada", care a castigat premiul pentru cel mai bun film al anului la Festivalul de Film Flanders.

Islands”, care a mai fost

ecranizat in 1977, urmareste viata pictorului Thomas Hudson, inainte, in timpul si dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. La fel ca mai toate personajele lui Hemingway, Hudson, care trece prin cateva tragedii, isi ascunde sentimentele in spatele unei asa-zise “masti”.

Desi romanul a fost aparut in 1970, la noua ani dupa ce scriitorul s-a sinucis, o parte din carte a fost publicata sub numele de “The Old Man and the Sea”, devenita una dintre cele mai celebre nuvele ale lui Hemingway.

Jones va prezenta proiectul dumninica, la Cannes, pentru a se gasi cumparatori. Bugetul estimat pebtru pelicula se ridica la suma de 30 de milioane de dolari. Filmarile, insa, care vor avea loc in Puerto Rico, nu vor incepe pana in luna martie a anului viitor.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies