marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tommy Lee Jones si Joseph Gordon-Levitt vor juca in “Lincoln”

Cel mai nou film autobiografic , regizat de Steven Spielberg si inspirat din viata lui Abraham Lincoln  va avea o distributie de zile mari. Hal Holbrook, James Spader, John Hawkes, Tim Blake Nelson, Bruce McGill si Joseph Cross sunt si ei in negocieri pentru a juca in acest film biografic.
 

Tommy Lee Jones si Joseph Gordon-Levitt vor juca in Lincoln

Steven Spielberg vrea sa dea lovitura cu “Lincoln” asa ca i-a cooptat in distributie pe Tommy Lee Jones si pe Joseph Gordon-Levitt.


“Lincoln”
il are in rolul celebrului presedinte american Abraham Licoln pe Daniel Day-Lewis in timp ce Sally Field va juca rolul sotiei celui de-al 16-lea presedinte american, Mary Todd. Filmul este bazat pe cartea lui Doris Kearns Goodwin  “Team of Rivals” si adaptat de Tony Kushner.


Tommy Lee Jones va juca rolul lui Thaddeus Stevens, un lider republican si congressman de Pennsylvania. Stevens a fost un sustinator fervent al abolirii sclaviei si un critic dur la adresa legislatiei din perioada lui Lincoln.


Gordon-Levitt va juca rolul lui  Robert Todd Lincoln, fiul mai mare al lui  presedintelui Lincoln, singurul  lui copil care a reusit sa depaseasca adolescenta.


Filmarile pentru “Lincoln” vor incepe in aceata toamna, in Virginia, iar premiera va avea loc in 2012.


Pana atunci Tommy Lee Jones revine pe marile ecrane cu rolul din “Captain America: First Avenger”, care are premiera in luna iulie in timp ce Gordon-Levitt  filmeaza, in aceasta vara, pentru “The Dark Knight Rises”


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies