marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tomorrowland si-a gasit copilul robot: cine este tanara actrita care va juca alaturi de George Clooney in filmul science fiction produs de Disney

Tanara Raffey Cassidy a reusit sa invinga numeroase alte competitoare pentru rolul din Tomorrowland, un film science fiction ce il are in rol principal pe George Clooney. Ea va juca rolul unui copil robot care stie mai multe stiluri de arte martiale, scriu cei de la Empire.

Tomorrowland si-a gasit copilul robot: cine este tanara actrita care va juca alaturi de George Clooney in filmul science fiction produs de Disney

articole relationate

Tomorrowland a reusit deja sa starneasca atentia publicului, desi premiera va avea loc abia in luna decembrie a anului urmator. Productia il are in rol principal pe George Clooney, care nu a mai jucat intr-o pelicula science fiction din anul 2002, o data cu lansarea Solaris. Personajul negativ va fi jucat de Hugh Laurie, care a devenit cunoscut datorita serialului de succes House MD.


Super productia science fiction va fi regizata de Brad Bird (Mission Impossible- Ghost Protocol), iar scenariul a fost scris de Damon Lindelof, creatorul serialului Lost, impreuna cu Jeff Jensen. Subiectul este asemanator cu filmul Close Encounters of the Third Kind (1977) produs de Steven Spielberg, avand la baza intalniri extraterestre si musamalizarea guvernamentala a intamplarilor inexplicabile. Personajul lui Clooney este un geniu inventator nemultumit care trebuie sa salveze planeta cu ajutorul unui copil robot, jucat de Raffei Cassidy.


Mare parte din subiectul filmului este secret, ceea ce a captat imediat atentia fanilor genului science fiction, care au inceput imediat sa caute posibile indicii cu privire la actiunea peliculei. Din pacate pentru ei, studiourile Disney si-au luat toate precautiile necesare pentru a preveni orice scurgere de informatii cu privire la acest proiect.  Tomorrowland s-a numit initial Tesla si 1952, dar producatorii au decis ca aceste titluri nu aveau un impact destul de puternic si nu ar fi putut sa atraga publicul tanar.


Raffey Cassidy
este deja cunoscuta datorita rolurilor din Snow White and the Huntsman (2012), unde  a interpretat rolul Albei ca Zapada in copilarie, si Dark Shadows (2012). Ea a reusit sa ii impresioneze pe regizor si producatori cu talentul ei si a fost aleasa pentru rolul nonconformist din Tomorrowland.


Pe 13 aprilie a fost anutata alaturarea lui Michael Giacchino (Up, Star Trek) la echipa filmului, el fiind responsabil pentru coloana sonora.

In ciuda faptului ca Damon Lindelof a negat zvonurile conform carora Tomorrowland va include si prezenta extraterestrilor, fanii inca spera ca afirmatiile regizorului sunt false. Proiectul Tomorrowland este doar unul dintre filmele science fiction pe care studiourile Disney le vor lansa in urmatorii ani, cel mai notabil fiind seria Star Wars,care va avea premiera in 2015.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies