marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tony Scott si-a petrecut ultimele zile din viata lucrand la Top Gun 2. Regizorul ar fi suferit de o tumoare inoperabila pe creier

Unul dintre maestrii filmelor de actiune, Tony Scott a socat Hollywood-ul cu moartea sa tragica. Actorul s-a sinucis duminica trecuta iar familia sa a negat ca acesta ar fi superit de o forma de cancer pe creier inoperabila, asa cum s-a zvonit. Socul a fost cu atat mai mare pentru familie, fani si colegi cu cat cineastul lucra de saptamana trecuta alaturi de Tom Cruise la Top Gun 2.

Tony Scott si-a petrecut ultimele zile din viata lucrand la Top Gun 2. Regizorul ar fi suferit de o tumoare inoperabila pe creier

In varsta de 68 de ani, Tony Scott a fost alaturi de Tom Cruise saptamana trecuta la o baza militara in Nevada pentru a se documenta in legatura cu Top Gun 2, continuarea filmului din 1986 devenit un clasic al culturii pop.


Paramount Pictures a dat unda verde proiectului inca din urma cu cateva luni.  "Tony a fost un prieten drag si imi va fi dor de el. A fost un regizor vizionar a carui amprenta asupra filmului nu poate fi masurata. Imi pare rau si sunt alaturi de familia sa in aceste momente" a declarat Tom Cruise devastat de vestea mortii lui Scott.


Top Gun din 1986 a reprezentat debutul unei prietenii stranse intre Tom Cruise si Tony Scott iar Top Gun 2 urma sa refaca aceasta echipa. Filmul urma sa fie produs de Jerry Bruckheimer si de Scott Free, compania pe care Tony o conducea alaturi de fratele sau Ridley Scott. Pentru moment viitorul filmului este incert.

Tony Scott s-a aruncat de pe un pod duminica, in Los Angeles, California. Presa americana a scris ca regizorul filmului "Top Gun", Tony Scott s-a sinucis din cauza unui diagnostic grav pe care l-ar fi primit de la medici. El a lasat doua bilete de adio, unul in masina, iar al doilea in birou, potrivit ABC News.

Potrivit biletelor de adio Tony Scott ar fi fost diagnosticat cu cancer la creier, iar medicii i-au spus regizorului ca tumoarea nu poate fi operata. Pentru a nu deveni o povara pentru familie, regizorul "Top Gun" a decis ca singura alternativa pentru el, in aceasta situatie dramatica, este sinuciderea."A avut cancer, dar se vindecase intr-o perioada. Apoi a recidivat. Nu avea probleme nici cu banii, nici in casnicie", a spus o sursa citata de ziarul "New York Post".

Familia regizorului a negat insa aceasta informatie pe care a numit-o falsa.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies