marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Top 10 scene nud la cinema in 2012: de la Marion Cotillard la Olivia Munn

Ca-n fiecare an si in 2012 am avut parte de scene pline de nuditate la cinema, mai mult sau mai putin gratuita.

Top 10 scene nud la cinema in 2012: de la Marion Cotillard la Olivia Munn

articole relationate

Revista Entertainment Weekly a realizat pe final de an o lista cu cele mai bune scene nud ce cuprinde actrite si actori de top, unii cu nominalizari la Oscar, care insa au renunta la haine de dragul filmelor.


1. Kristen Stewart in On the Road

Poate cea mai suprinzatoare aparitie lipsita de haine este cea a starului Kristen Stewart care a vrut sa arate din plin in 2012 ca este femeie in toata firea."Pare o nebunie acum cand ma uit. Ma uit si nu-mi vine sa cred ca eu sunt in acele scene. Dar cred ca orice actrita intampina un astfel de moment in cariera ei.La filmarile pentru acest film m-am simtit intr-o alta lume si nu m-am mai gandit la nimic" asa a reactionat actrita cand s-a vazut in scenele topless din drama On The Road.


2. Olivia Munn in Magic Mike

Barbatii au evitat comedia regizorului Steven Soderbergh in aceasta vara pentru ca e plina ochi de striptease masculin, insa au ratat si scene mai neortodoxe cu Olivia Munn care joaca rolul partenerei de amor a lui Channing Tatum.

 


3. Channing Tatum in Magic Mike

Cel mai sexy barbat din lume in 2012 a lasat totul la vedere in comedia care s-a inspirat din experientele avute de el ca stripper la 19 ani si care spune povestea unui tanar care se aventureaza in lumea fierbinte a striptease-ului masculin.


4. Helen Hunt in The Sessions

Desi nu mai este o tinerica, Helen Hunt a avut curajul sa joace un rol indraznet in The Sessions. In film, Mark O’Brien (John Hawkes) este un barbat care s-a imbolnavit de poliomielita la varsta de 6 ani, iar coloana vertebrala i-a fost deformata intr-un mod atat de grotesc incat barbatul a ramas tintuit la pat. Cand decide sa-si piarda virginitatea apeleaza la un terapeul sexual interpretat de Helen Hunt. Ce a iesit a fost foarte apreciat de toata lumea.

 


5. Sarah Silverman si Michelle Williams in Take This Waltz

Michelle Williams este una dintre cele mai apreciate actrite ale momentului. In filmul Take This Waltz,apare complet nud alaturi de alte doua actrite – Sarah Silverman si Jennifer Podemski. In acelasi film, Michelle Williams apare si in scene de sex foarte indraznete impreuna cu Luke Kirby. Filmul, in care mai joaca si Seth Rogen, este regizat si scris de Sarah Polley.

 


 


6. Jessica Chastain in Lawless

Ultimii doi ani au fost fara indoiala anii Jessicai Chastain care a reusit sa apara intr-o puzderie de filme,  unul mai bun decat celalalt. Nu este doar extrem de talentata, ci si foarte bine dotata: ne-a aratat-o in drama cu gangsteri Lawless cand a aparut goala intr-o scena pe care nici Tom Hardy, nici fanii nu o vor uitat prea usor.

7. Anna Hutchison in Cabin in the Woods

Cabin in the Woods este un horror post modern care nu a avut parte de o lansare extinsa in cinematografe in 2012. Regizat de omul care a scris Cloverfield, Drew Goddard si cu un scenariu semnat de Joss Whedon creatorul celebrului The Avengers, The Cabin in the Woods este unul dintre cele mai bune filme ale anului, cel putin in opinia criticilor americani. Ca bonus, Anna Hutchison cunoscuta pentru seriale ca Power Rangers (2008) si Go Girls (2009) apare fara inhibitii si fara haine.

8. Juno Temple in Killer Joe

Fiica regizorului Julien Temple, Juno ( 22 de ani) a recunoscut ca este lipsita de inhibitii atat pe ecrane cat si in viata reala. Anul acesta fanii au putut-o vedea in Killer Joe un thriller negru despre un asasin Joe (Matthew McConaughey) angajat de Chris, un vanzator de droguri, sa-i ucida mama. Acesta accepta cand in tranzactie intra si sora minora a lui Chris, o tanara atractiva si aparent inocenta jucata de Juno Temple.

 


9. Michael Fassbender in Shame

Talentat, sincer, carismatic si electrizant, actorul cu origini nemtesti si irlandeze Michael Fassbender este pe drumul succesului si nu pare sa se opreasca prea curand. Scenele in care apare complet gol in pelicula Shame a lui Steve McQueen cu care a starnit valuri in SUA i-au adus porecla de "actorul cu cel mai lung penis de la Hollywood." Shame este drama unui obsedat sexual iar din cauza continutului explicit a avut parte de proiectii restranse, insa a putut fi vazuta si in Romania in acest an. Scenele in care apare gol l-au impresionat pana si pe George Clooney. “Michael, ai putea juca golf cu mainile la spate”, a declarat acesta pe scena la Globurile deAur, o aluzie directa la secventele in care Fassbender apare gol.

 



10. Marion Cotillard in Rust and Bone


Marion Cotillard si Matthias Schoenaerts sunt protagonistii unei povesti de dragoste impresionante. Stephanie (Marion Cotillard) este dresoare de balene la parcul acvatic Marineland. In urma unui accident, aceasta ajunge intr-un carucior cu rotile, dupa ce isi pierde picioarele. Dupa ce il intalneste pe Ali (Matthias Schoenaerts), aceasta se indragosteste de el. El o va ajuta pur si simplu, fara sa o trateze cu compatimire si fara sa-i planga de mila. Filmul contine scene de sex emotionante intre cei doi, dupa ce aceasta isi pierde picioarele.


 



Modifică setările cookies