marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

2012 la cinema: anul celor mai ciudate scene de sex in filme

2012 a fost un an plin de filme care au starnit valuri in randul cinefililor datorita scenelor de sex mai mult sau mai putin explicite. Cei de la Daily Beast au trecut in revista cele mai ciudate momente sexy din filme populare in 2012.

The Paperboy
Regie: Lee Daniels
Distributie: Nicole Kidman, Zac Efron, Matthew McConaughey, John Cusack


The Paperboy a fost unul dintre filmele care a atras cel mai mult atentia in acest an, la festivalurile internationale, si asta in mare parte datorita scenelor picante dintre Nicole Kidman si Zac Efron. Enigmatica si tulburatoate Nicole Kidman joaca rolul unei femei sarace, dar extrem de frumoasa, Charlotte Bless, care intretine o corespondenta asidua cu detinutii. Atunci cand Hillary Van Wetter (John Cusack) un barbat inchis pentru o crima brutala a unui serif in Florida ii declara dragostea sa, femeia se chinuie sa-l elibereze. Aceasta apeleaza la doi ziaristi jucati de Matthew McConaughey si David Oyelowo, care se afla in goana dupa o poveste senzationala. Zac Efron, Jack, fratele lui McConaughey se implica si el in incercarea de a-l demonstra nevinovat pe Wetter.Tanarul Zac Efron apare pe jumatate gol in multe scene insa secventele despre care toata lumea a vorbit sunt cele in care Nicole urineaza pe fata si pieptul lui atunci cand acesta este muscat de o meduza pe plaja. O alta scena fara perdea este cea in care Nicole Kidman mimeaza o scena de sex oral alaturi de Matthew McConaughey.

The Master
Regie: Paul Thomas Anderson
Distributie: Joaquin Pheonix, Phillip Seymour Hoffman, Amy Adams

Paul Thomas Anderson a facut valuri in randurile cinefililor cu noul sau film, The Master, inspirat de scientologie, pe care multi il vad favorit la Oscarurile din 2013. „The Master" este povestea prieteniei dintre liderul carismatic al unei noi miscari religioase, numita „The Cause", interpretat de Philip Seymour Hoffman, si un fost ofiter de marina alcoolic si depresiv, interpretat de Joaquin Phoenix. Liderul sectei promite sa il trateze pe fostul militar traumatizat de razboi. El sustine ca prin hipnoza li poate alunga anxietatea si depresia. Din film nu lipsesc nici scenele explicite de sex.  Phillip Seymour Hoffman si Amy Adams sunt in centrul unor secvente care ii vor face pe multi sa roseasca in timp ce Joaquin Pheonix are parte de cateva momente "solo" ce pot fi vizionate chiar din trailer. 

On The Road
Regie:  Walter Salles
Distributie: Kristen Stewart, Steve Buscemi, Viggo Mortensen, Garrett Hedlund, Sam Riley


Dupa seria Twilight, Kristen Stewart a facut o mutare indrazneata in cariera si a decis sa renunte la haine in favoarea artei in On The Road. Kristen Stewart apare topless si are o scena in care este in pat cu iubitii ei din film, actorii Garrett Hedlund si Sam Riley. Stewart  a spus intr-un interviu pentru MTV ca se simta stanjenita sa vada scenele cu ea goala: "Pare o nebunie acum cand ma uit. Ma uit si nu-mi vine sa cred ca eu sunt in acele scene. Dar cred ca orice actrita intampina un astfel de moment in cariera ei. La filmarile pentru acest film m-am simtit intr-o alta lume si nu m-am mai gandit la nimic". Filmul este o aventura dramatica ce defineste generatia beat, generatia tinerilor care, trecuti prin experienta razboiului si dezamagiti de societatea postbelica, au pornit sa bata drumurile Americii in lung si in lat, pentru a cunoaste si intelege lumea in care traiau. In film Kristen Stewart este Marylou sotia lui Garrett Hedlund (care il interperteaza pe Dean Moriarty).

The Sesssions
Regie:  Ben Lewin
Distributie: John Hawkes, Helen Hunt si William H. Macy

Desi nu mai este o tinerica, Helen Hunt are curajul sa joace un rol indraznet in The Sessions. In film, Mark O’Brien (John Hawkes) este un barbat care  s-a imbolnavit de poliomielita la varsta de 6 ani, iar coloana vertebrala i-a fost deformata intr-un mod atat de grotesc incat barbatul a ramas tintuit la pat. Mark este obligat sa petreaca cea mai mare parte a zilei inchis intr-un dispozitiv medical care il ventileaza artificial - numit "plaman de otel". Mark decide sa isi piarda virginitatea la varsta de 38 de ani si apeleaza la ajutorul unui terapeut specializat pe probleme sexuale pe nume Cheryl Cohen Greene (Helen Hunt). Fiind un om religios, Mark cere permisiunea de a face sex in afara casatoriei de la preotul Brendan si incepe cele sase sedinte de terapie cu Cheryl. La 49 de ani, Helen Hunt nu a avut nicio problema sa apara goala in scene de sex alaturi de John Hawkes: "Recunosc o poveste buna cand o citesc. Orice ezitare as fi avut despre nuditate, mi-am spus ca la varsta asta e cam tarziu sa-ti pese de lucrurile marunte. Devine prea tarziu sa nu incerci sa fii curajos, sa traiesti din plin si sa fii un adevarat artist. Lucruri triviale ca acela de a fi gol pentru o perioada dispar" a declarat actrita.

Magic Mike
Regie: Steven Soderbergh
Distributie: Channing Tatum, Matthew McCOnaughey, Matt Bomer, Joe Manganiello


Cei mai sexy actori de la Hollywood au incins in vara asta atmosfera in cinema cu scene de striptease. Magic Mike urmareste povestea lui Mike (Channing Tatum), un  stripper profesionist care stie sa se descurce in viata. Cand il cunoaste pe The Kid (Alex Pettyfer), il ia sub aripa sa pentru a-l invata cum sa fie stripper, sa agate femei si sa faca rost de bani. Dar adevarata pasiune a lui Mike nu e dansul, ci... tamplaria. Filmul este plin de scene sexy si barbati...sumar imbracat insa prim planul e furat la un moment dat de Joe Manganiello care simuleaza pe scena o scena de sex in timpul unui show.

Rust and Bone
Regie:  Jacques Audiard
Distributie: Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts

Marion Cotillard si Matthias Schoenaerts sunt protagonistii unei povesti de dragoste impresionante. Stephanie (Marion Cotillard) este dresoare de balene ucigase la parcul acvatic Marineland. In urma unui accident, aceasta ajunge intr-un carucior cu rotile, dupa ce isi pierde picioarele. Dupa ce il intalneste pe Ali (Matthias Schoenaerts), aceasta se indragosteste de el.  El o va ajuta pur si simplu, fara sa o trateze cu compatimire si fara sa-i planga de mila. Filmul contine scene de sex emotionante intre cei doi, dupa ce aceasta isi pierde picioarele. Scenele au fost realizate cu ajutorul tehnicii CGI.

Savages
Regie: Oliver Stone
Distributie: Benicio del Toro,Blake Lively, Salma Hayek, Taylor Kitsch

Blake Lively a fost in centrul atentiei in aceasta toamna, dupa ce a lansat thrillerul Savages, regizat de Oliver Stone. Pelicula a atras atentia atat prin distributia sa impresionanta cat si prin scenele sale violente si extrem de sexuale: frumoasa actrita Blake Lively are parte de actiune la greu, filmand secvente in care face sex cu doi barbati in acelasi timp.

Hyde Park on Hudson
Regie: Roger Michell
Distributie: Bill Murray, Laura Linney, Olivia Williams

Bill Murray il infatiseaza pe Franklin Roosevelt in Hyde Park on Hudson, un film care aduce in lumina o relatie de dragoste dintre celebrul presedinte american si verisoara sa. Povestea este completata de momente sexy care te lasa perplex: intr-una din scene, Bill Murray, care pana atunci a fost un gentleman desavarsit cu verisoara lui (interpretata de Laura Linney), se descheie la pantaloni si intoarce privirea, lansand-o pe verisoara lui sa preia initiativa..cu mana.

Shame
Regie: Steve McQueen
Distributie: Michael Fassbender, Carey Mulligan

Michael Fassbender a renuntat de tot la haine in Shame. Actorul a interpretat sublim un barbat chinuit de propria dependenta de sex, a carui viata este naruita din cauza viciilor sale. Scene de masturbare la dus, sex in vazul trecatorilor sau pe alei intunecate, un mange a trois...si lista poate continua... Aceste secvente au reprezentat motivul pentru care filmul a fost interzis minorilor, insa actorul s-a ales cu recunoastere internationala, premiul Copa Volpi pentru cel mai bun actor la Venetia si o nominalizare la Globul de Aur.
 


Modifică setările cookies