marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Top 5 cantarete care AU ESUAT ca actrite!

De cand eram copii, ni s-a asezat un semn de egalitate intre Hollywood si succesul in viata. Televizoarele vuiesc de stiri din lumea stralucitoare a filmului.

VIDEO Top 5 cantarete care AU ESUAT ca actrite!

articole relationate

Cum universul sclipitor al covoarelor rosii este unul exclusivist, am fi surprinsi sa aflam ca nu doar noi (muritorii de rand) visam la el. Sunt cazuri cand celebritati din alte arii artistice doresc sa intre in club, dar sunt lasate la intrare.
 

Va prezentam 5 cantarete care au primit acces si care, mai apoi, au fost date afara pe usa din spate.


5. Jessica Simpson

 

Stim toti ca blondina cantareata poseda un talent special: acela de a deveni subiect de gluma. Biata de ea si-a incercat norocul in fel si chip. La cantat se pricepe mai bine sora Ashlee, cu reality-show-ul de pe MTV a convins o lume intreaga ca e cu adevarat blonda. Oamenii mai mult o privesc decat s-o asculte. Asa ca Jessie a decis sa devina actrita! Doar ca asta i-a adus o nominalizare la "Zmeura de Aur" in 2006, pentru filmul “Employee of the Month”.

 

4. Mariah Carey

 

In 2001, diva pop si-a testat si veleitatile de actrita prin intermediul filmului “Glitter” .  Filmul a fost dezastruos, fiind cotat pe site-ul imdb.com cu nota 2 din 10. Chiar sub nota jenanta apare  un comentariu care prea se potriveste la fix: “Similar cu viata lui Mariah Carey”. Sa nu fim rautaciosi, toata lumea trece prin criza varstei mijlocie la un moment dat, doar ca pentru Mariah momentele dificile au durat putin mai mult. Pelicula “sclipicioasa” a luat premiul cel mare pentru “Cea mai proasta actrita” la “Zmeura de Aur” din anul respectiv. 

 

3. Miley Cyrus

 

De vreo 2 ani incoace, Miley tot umple randurile la premiile “Razzies”. Nominalizata la “Zmeura de Aur” in 2009 (“Hannah Montana: The Movie”) si 2010 (“The Last Song”), adolescenta nu se intristeaza prea tare. In fond, nu apare ea pe toate ghiozdanele, penarele si gecile roz cu puf din lume? Nu scoate ea milioane de dolari din buzunarele parintilor cu fetite prescolare? Ce poti sa-ti doresti mai mult de atat?

 

2. Jeniffer Lopez

 

Deja trecem la categoria grea. Cantareata de origine latino-americana o devanseaza pe pustoaica pop cu mult! Nu numai ca a castigat “Zmeura” in 2003 pentru “Gigli”, dar mai are la activ alte cateva nominalizari: “Angel eyes”, “The Wedding Planner”, “Enough”, “Maid in Manhattan” sau “Monster-in-Law”. Iar daca vreti sa vedeti cat de slab poate fi un film castigator la "Zmeura de Aur", va propunem sa vizionati "Gigli". Se zvoneste ca este o adevarata "bijuterie".

 

1. Madonna

 

Am ajuns in sfarsit la regina dezastrelor cinematografice, nimeni alta decat... Madonna! Asa cum e ea femeie ambitioasa, daca si-a pus in cap sa joace, apoi asta face! Ceva de apreciat, bineinteles. Nu oricine ar fi in stare sa tot castige “Zmeura de Aur” din anii ‘80 incoace si sa nu se lase! Pentru asta iti trebuie vointa de fier, e clar! Ca tot vorbeam de usile clubului exclusivist numit Hollywood... Mi se pare mie sau nici dupa ce au batut geamurile in cuie n-au reusit sa scape de Madonna?

 

Sa lasam totusi lista (absolut uimitoare!) de “Zmeuri” a cantaretei sa vorbeasca de la sine:
1986 -  castiga “Cea mai proasta actrita” cu “Shanghai Surprise
1987 – castiga “Cea mai proasta actrita” cu “Who’s That Girl
1991 – nominalizata pentru “Cea mai proasta actrita” cu “Truth or Dare” (de notat ca s-a jucat pe sine!!!)
2000 -  castiga “Cea mai proasta actrita” cu “The Next Best Thing
2002 -  castiga “Cea mai proasta actrita” cu “Swept Away” (la egalitate cu Britney Spears in “Crossroads”)


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies