marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Acestia sunt cei mai mari "idioti" din filme!

Pacalicii au lipici si, cu toate ca majoritatea oamenilor ar spune ca printre lucrurile pe care le urasc cel mai mult pe lume se numara si prostia, nu se pot abtine sa rada de trasnaile antieroilor comici.

Acestia sunt cei mai mari idioti din filme!

Jim Carrey a incercat si cateva roluri dramatice in cariera lui.

 

Cel mai mult ne plac la el, insa, mastile de idiot pe care stie sa le poarte ca nimeni altcineva.

 

Aici am putea mentiona doar rolurile din Ace Ventura si pe cel din Dumb and Dumber.

 

 

Steve Martin a incercat si el mai multe roluri de prostanac, dar in rolul lui Freddy Benson din filmul Dirty Rotten Scoundrels face cu adevarat senzatie. Este nesimtit, galagios, are un comportament inadecvat – este cam tot ce nu ti-ai dori in casa ta.

 

 

Rolurile comice ii vin lui Eddie Murphy ca o manusa. Inclusiv cele in care nu apare cu chipul lui, ci pentru care isi imprumuta doar vocea, cum ar fi magarul din Shrek. Acesta joaca rolul nebunului, dar acel nebun caruia ii este permis orice, pentru ca se stie ca spune adevarul.

 

 

Este greu sa alegi si cel mai amuzant rol al lui Will Ferrell. In Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, joaca rolul unui prezentator de stiri care te face sa razi prin replicile sale complet aiurea, prin felul sau de a se imbraca si de a fi, in general.

 

 

Finding Nemo ar fi fost doar o poveste trista, fara incursiuni precum cele ale lui Dory, cu vocea inconfundabilei Ellen Degeneres, care uita tot de la mana pana la gura.

 

 

Un star de necontestat al comediei este, fara indoiala, Robin Williams. Popeye, Aladdin, Mrs. Doubtfire, Williams este omul perfect pentru orice situatie neprevazuta, cu potential comic, pe care o transforma in veselie generala.

 

 

Cine nu il cunoaste pe Michael Richards aka Cosmo Kramer din serialul Seinfeld, un monstru sacru al amuzamentului, cu hainele lui desprinse parca din alta epoca, cu parul sau valvoi si comentariile deplasate.

 

 

In The Hangover, Zach Galifianakis interpreteaza un tip fara pic de simt estetic, care il fac sa semene putin cu bufonii de la curtea regilor, imbracati ca niste clovni.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies