marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

TOP tineri putred de bogati! Robert Pattinson si Kristen Stewart au luat 40 de milioane $ in 2010!

Oglinda, oglinjoara, care-i cel mai bogat adolescent din tara? Sau de ce nu, din lume? Lista Forbes de anul acesta cu cele mai bine platite staruri sub 30 de ani tocmai s-a lansat!

TOP tineri putred de bogati! Robert Pattinson si Kristen Stewart au luat 40 de milioane $ in 2010!

In 2011 au aparut cateva nume noi pe lista celor mai bogati tineri din lume: Justin Bieber, Taylor Swift sau Carrie Underwood! In schimb, alte cateva vedete au ramas ferme pe pozitii, tinand cu dintii de averile lor: porumbeii Robert Pattinson si Kristen Stewart.

 

Suma totala pe care toti acesti tineri au reusit sa o castige intre mai 2010 si mai 2011 a fost estimata undeva pe la 690 de milioane de dolari. Impresionant!

 

 

5. Katy Perry

 

 

Cu cel de-al treilea album din cariera sa, tanara cantareata de 26 de ani a castigat aproape 44 de mlioane de dolari. Pe langa muzica, vedeta si-a mai facut aparitia in juriile emisiunilor “American Idol” si “X-Factor” si a avut un rol episodic in serialul “How I met your mother”. Un an atat de ocupat a fost rasplatit pe masura!

 

 

4. Taylor Swift

 

 

Tanara blondina a cantat anul trecut muzica pop in valoare de 45 milioane de dolari! Interpreta a muncit insa din greu pentru aceasta suma: in 2010 si-a obtinut debutul cinematografic cu filmul “Valentine’s Day” si a vandut peste 20 de milioane de albume in intreaga lume!

 

 

3. LeBron James

 

 

Cariera de sportiv nu este una usoara, insa un lucru de care atletii nu s-au putut plange niciodata au fost banii! Jongland cu sume imense, baschetbalistul de 26 de ani, LeBron James, a reusit sa se claseze pe locul 3 al topului Forbes! Alaturi de echipa sa Miami Heat, James a obtinut in jur de 48 de milioane de dolari anul trecut!

 

 

2. Justin Bieber

 

 

Justin Bieber, adolescentul care a frant mii de inimi adolescente nu se afla pe locul cel dintai. Insa este in schimb cel mai tanar membru al top-ului, avand numai 17 ani! Pe parcursul anului trecut, pustiul a castigat 100 milioane de dolari la nivel global. Castigand sume fabuloase din turneul sau “Never say Never” si filmul 3D cu acelasi nume, Justin este cu siguranta un adolescent care stie sa-si castige banii de buzunar!

 

 

1. Lady Gaga

 

 

Pe locul intai se afla, bineinteles, cea mai controversata si excentrica diva a momentului: Lady Gaga. Avand castiguri de peste 90 de milioane de dolari, cantareata si-a castigat “painea” in principal datorita ultimului sau turneu “Monster’s Ball” si aparitiei la final de sezon in emisiunea “American Idol”. In ultimul an, Gaga a vandut peste 15 milioane de albume si a sustinut 137 de concerte in 22 de tari diferite!

 

 

MENTIUNI deloc neglijabile:

 

 

Rihanna

 

 

Rihanna s-a situat si ea pe locul 10 al clasamentului, cu 29 de milioane de dolari.

Miley Cyrus

 

 

 

O alta vedeta adolescenta si celebra a Hollywood-ului, Miley Cyrus, a castigat la randul sau o suma deloc neglijabila anul trecut: 15 milioane de dolari. Concurand direct cu cantareata de country Carrie Underwood, Cyrus s-a clasat pe locul 19 al topului.

 

 

Robert Pattinson si Kristen Stewart

 

 

Ultimii, dar nu cei din urma, cel mai indragit cuplu din Cetatea Filmului se claseaza la egalitate pe locul 15, cu 20 de milioane de dolari fiecare! Este mai mult decat evident ca Robert si Kristen si-au obtinut veniturile in principal din franciza “Twilight”, insa o parte din fabuloasa suma a venit si din cele mai noi proiecte ale lor: “The Runaways” cu Stewart si “Water for Elephants” in cazul lui Pattinson.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies