marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer spectaculos pentru Gravity: poate cineva sa ii auda tipatul Sandrei Bullock in spatiu? Imaginile care iti vor taia respiratia

Probabil cel mai asteptat si aclamat film al anului are in sfarsit un trailer oficial. Gravity pare hotarat sa ramana pelicula anului, iar acest trailer nu il face sa para decat si mai bun.

Trailer spectaculos pentru Gravity: poate cineva sa ii auda tipatul Sandrei Bullock in spatiu? Imaginile care iti vor taia respiratia

Intuneric, o imagine vizuala extraordinara a planetei, distrugere si o panica absoluta. Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile dezvaluite in clip. Desi are doar doua minute, este suficient pentru a introduce vizual povestea pe care toti criticii au laudat-o deja in scris. Sandra Bullock interpreteaza rolul bioinginerului Ryan Stone, care pleaca intr-o misiune in spatiu pentru prima data. Alaturi de ea se afla astronautul veteran (George Clooney), pentru care aceasta misiune se anunta a fi ultima. Dezastrul loveste atunci cand naveta lor este lovita, iar cei doi se gasesc pierduti in spatiu si trebuie sa incerce sa se salveze.

 

 

 

Clipul dezvaluie inca o parte a povestii lui Stone, care ii relateaza personajului lui Clooney ca acasa o asteapta fiica ei.
 

 

Criticii sunt de parere ca este imposibil ca acest film sa nu intre in cursa pentru Oscaruri. Dupa un succes incredibil la Telluride si Venetia, mutandu-se acum la festivalul de la Toronto si pe urma la Raindance. "As fi socat daca filmul nu va fi nominalizat pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai buna actrita, cel mai bun scenariu original, cel mai bun director de imagine, cel mai bun sunet si cele mai bune efecte speciale. Chiar si pentru cel mai bun actor in rol secundar!" exclama Scott Feinberg de la The Hollywood Reporter. 

 

 

 

Mai mult, James Cameron a declarat oficial ca acesta este cel mai bun film despre spatiu pe care l-a vazut vreodata, mentionand ca este incredibila Sandra Bullock.
 

 

In regia lui Alfonso Cuaron si cu Sandra Bullock si George Clooney in rolurile principale, Gravity va fi aparea pe marile ecrane pe 4 octombrie.

 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies