marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer facut de fani pentru Man of Steel 2: cum va arata Ben Affleck in rolul Cavalerului Negru

La o saptamana dupa ce Ben Affleck a fost anuntat drept noul Batman, fanii au realizat deja un trailer pentru Man of Steel 2, in care apar Henry Cavill, Amy Adams dar si noile nume din distributie Ben Affleck sau Bryan Cranston.

Trailer facut de fani pentru Man of Steel 2: cum va arata Ben Affleck in rolul Cavalerului Negru

 

Pentru cei care nu mai au rabdare pana in 2015, atunci cand se va lansa oficial Batman versus Superman, adica Man of Steel 2, fanii s-au gandit sa faca propriul trailer, care arata foarte bine.  Soylent Brak, cel care a realizat colajul video, le-a oferit o surpriza de zile mari celorlati fani si a facvut un clip video cu secvente din filme ca „Man of Steel”, „Breaking Bad”, „Daredevil” si chiar „The Lincoln Lawyer”. Trailer este aproape profesionist, in care apar  Ben Affleck in rolul lui Batman si Bryan Cranston ca Lex Luthor.
 

 

 

Este clar ca trailerul e realizat de un fan al lui Ben Affleck, unul dintre cei care se bucura de alegerea facuta de Warner Bros si ii poate creste capitalul de imagine a lui Ben Affleck si credibilitatea acestuia in rolul lui Batman. Stoylent a facut o treaba minunata si dupa parerea celor care au vizionat deja trailerul producatorii Warner Bros. ar trebui sa il identifice si sa il recruteze pentru a-i oferi posibilitatea sa isi etaleze talentul in crearea viitoarelor trailerelor pentru ca, din cate se pare, acesta are un talent innascut. In cele doua zile de cand a fost publicat, trailerul a strans peste 700.000 de vizualizari.

 

 

 

 

Insa, nu toti fanii sunt de acord cu decizia ca Ben Affleck sa fie noul Batman. Mai mult de jumatate dintre fani au reactionat negativ dupa ce a fost facut public anuntul ca Ben Affeck va fi noul Batman, in Superman versus Batman. Pe Twitter, utilizatorii au luat foc si au intampinat cu un val negativ vestea, peste 70% dintre ei considerand ca starul din Argo nu este potrivit pentru acest rol, sustine publicatia Hollywood Reporter.

Mai mult de atat, se pare ca cei mai fanatici dintre ei au lansat o petitie pe site-ul change.ro, in care le cer celor de la Warner Bros sa-l inlocuiasca pe Ben Affleck cu un alt actor. Petitia se numeste "Remove Ben Affleck as Batman/Bruce Wayne in the Superman/Batman movie" si a strans deja 70000 de semnaturi. Fanii au mers mai departe si i-au cerut presedintelui Barack Obama sa declare ilegala decizia de-l pune pe  Ben Affleck in costumul lui Batman. Nu este prima data cand fanii reactioneaza atat de vehement. La fel a patit si Michael Keaton cand l-a jucat pe Batman, dar si regretatul Heath Ledger cand a fost ales sa-l portretizeze pe Joker in The Dark Knight. Ulterior, ambii actori au castigat respectul fanilor prin interpretarilor lor geniale.

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies