marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

11 actori urati de fani cand au primit rolul, dar care au uimit cu interpretarile lor geniale

Retelele sociale au fost invadate cu voci revoltate si multe critici negative la adresa ultimei stiri ce priveste urmatorul film al lui Zack Snyder, in care Ben Affleck urmeaza sa preia rolul lui Batman. In ciuda faptului ca Affleck a castigat recent simpatia multora cu filmele "Argo" si "The Town", fanii Batman au avut in mare parte reactii negative la adresa lui, unii formand chiar o petitie cu 7000 de semnaturi impotriva actorului. Multi amintesc prestatia sa slaba ca si supereroul "Daredevil" si isi exprima teama ca acelasi lucru se va intampla si in "Batman vs. Superman".

11 actori urati de fani cand au primit rolul, dar care au uimit cu interpretarile lor geniale

Aceste reactii puternice nu sunt, insa, o noutate in industria filmului, mai ales cand vine vorba de transpunerea in film a unor benzi desenate sau carti. Cu aceasta ocazie, amintim 10 alte alegeri care au parut nepotrivite initial, dar care au surprins placut fanii din intreaga lume.

 

 

1. Michael Keaton - "Batman"


Cand in 1989, Tim Burton a anuntat decizia de a-i oferi rolul celebrului super erou lui Keaton, studiourile Warner Bros. au primit mai mult de 50.000 de scrisori in care fanii se plangeau de alegerea facuta. Reactia a fost justificabila, dat fiind ca actorul era foarte cunoscut la momentul respectiv pentru rolurile sale de comedie intr-o perioada in care Schwarzenegger si Stallone reprezentau idealurile unui film de actiune. In prezent, insa, fanii devotati care au atins o anumita varsta afirma cu incredere ca Michael Keaton a fost alegerea cea mai buna pentru Batman, devenind unul si acelasi.

 

 

2. Heath Ledger - The Joker, "The Dark Knight"


Cand acest actor fost ales pentru a juca rolul celebrului raufacator nebun, un critic a afirmat: "Imi place de Ledger, dar nu cred ca il poate juca pe sinistrul Joker". Pana si Jack Nicholson si-a exprimat nemultumirea, spunand ca era  "furios" ca nu a fost chiar el ales pentru rol. Intr-adevar, Ledger, cunoscut la momentul respectiv pentru rolurile din filme romantice precum "Brokeback Mountain" si "10 Things I Hate About you" nu parea deloc potrivit pentru rol, insa astazi, nimeni nu isi poate imagina un alt actor in rolul lui Joker si a devenit un simbol al cinematografiei.

 

 

3. Anne Hathaway - Catwoman, "The Dark Knight Rises"


Regizorul Christopher Nolan s-a mai confruntat cu un val de furie din partea fanilor in momentul in care a ales-o pe Anne Hathaway sa preia rolul de Catwoman, anterior jucat de Halle Berry. Intr-un forum despre Catwoman, un fan a afirmat, "nu pot sa-mi scot din cap imaginea ei din 'Princess Diaries'", facand referire la rolul de printesa care a lansat-o pe Hathaway. Presedintele Obama a numit interpretarea ei din The Dark Knight Rises ca cea mai buna parte a filmului, iar fanii au recunoscut pe urma ca intr-adevarar, Hathway le-a intrecut asteptarile.

 

 

 

4. Robert Downey Jr. - "Iron Man"


In prezent e greu de crezut ca cineva a putut fi impotriva acestei alegeri. "Internetul nu mai poate face diferenta intre Robert Downey Jr si Tony Stark," glumesc unii fani, "ba chiar nici Robert Downey Jr nu mai poate face diferenta intre el si Tony Stark". La momentul alegerii sale, insa, RDJ a avut de infruntat scepticismul publicului, care il cunostea in primul rand pentru multele sale probleme legale, dependenta de droguri si conflicte, in ciuda faptului ca a jucat roluri consacrate in filme ca "Zodiac" si "Kiss Kiss Bang Bang". Astazi, Robert Downey Jr este considerat cel mai mare star de film  al momentului si iubit de sute de milioane de fani din intreaga lume pentru modul in care il joaca pe Tony Stark.

 

 

5. Mark Ruffalo - Hulk, "The Avengers"


Un actor mai mult popular pe scena filmelor independente, Ruffalo a fost tinta multor glume atunci cand a fost anuntat ca si viitorul Hulk. Urmandu-l pe versatilul Edward Norton in acest rol, Ruffalo a recunoscut ca a avut emotii atunci cand a trebuit sa se alature echipei "The Avengers", fiind constient de posibilele reactii ale fanilor. Regizorul Louis Leterrier a afirmat ca Mark Ruffalo a fost prima sa alegere pentru "The Incredible Hulk", decizie care s-a dovedit a fi foarte buna.

 

 

6. Daniel Craig - James Bond


Un rol celebru, jucat de actori precum legendarii Sean Connery si Pierce Brosnan, James Bond nu este un personaj usor de interpretat, ceea ce explica reactia fanilor atunci cand Daniel Craig a fost ales pentru "Casino Royale". Actorul britanic Edward Fox, care l-a cunoscut personal pe autorul Ian Fleming, a criticat echipa de productie, spunand "Oribil! Este cu totul nepotrivit pentru Bond si este chiar opusul a ceea ce si-a imaginat Fleming". Daniel Craig se bucura momentan de admiratia multora, iar fanii au fost complet surprinsi de interpretarea sa.


 

 

7. Tom Cruise - "Jack Reacher"


Cunoscut pentru rolul sau din "Mission Impossible", Tom Cruise a starnit revolta publicului cand a fost ales pentru rolul anchetatorului Jack Reacher. Principala nemultumire? Inaltimea actorului, care este cu mult mai scund decat personajul din seria de carti de spionaj. Din nou, fanii seriei Reacher au creat diferite pagini si au pornit petitii impotriva actorului, care insa a reusit sa multumeasca publicul.
 


 

 

8. Kelsey Grammer - Beast, "X-Men: The Last Stand"

 


Grammer a fost tinta multor glume atunci cand a fost ales pentru rolul lui Hank McCoy, fiind mai mult cunoscut pentru rolurile sale dramatice. Multi nu au crezut ca are esenta lui Beast, un personaj jovial, dar violent. Privind in perspectiva, Grammer s-a dovedit a fi unul din putinele elemente reusite ale unui film de altfel considerat slab, iar multe voci spun ca si l-ar dori sa revina in urmatoarele filme X-Men, reluandu-si rolul de la mai tanarul Nicholas Hoult.

 

 

 

 


9. Idris Elba - Heimdall, "Thor"


Desi un rol secundar in film, Heimdall a fost totusi considerat important de catre fanii "Thor", iar alegerea lui Idris Elba a fost intampinata cu scepticism. "The Council of Conservative Christians" a boicotat decizia producatorilor, fiind infuriati de alegerea unui actor Afro-American pentru rolul unui zeu. In ciuda plangerilor, filmul a devenit un blockbuster, iar Elba a fost felicitat pentru rol, urmand sa reapara un "Thor: The Dark World".

 



 

10. Michael Clarke Duncan - The Kingpin, "Daredevil"

 


"Daredevil" a primit multe critici negative si este principalul motiv pentru care Ben Affleck este in prezent respins de public pentru rolul lui Batman, insa filmul a mai cauzat nemultumire in randul fanilor pentru alegerea lui Michael Clarke Duncan pentru rolul lui "The Kingpin", ilustrat ca un personaj alb si rotund in benzile desenate. Duncan s-a dovedit mai mult decat potrivit pentru rol, iar singurele plangeri aparute au fost directionate numai catre Affleck, nemultumiri care persista si astazi, desi au trecut 10 ani de la lansarea "Daredevil".

 

 

 

 

11. Brandon Lee - "The Crow"

La momentul alegerii sale, fiul lui Bruce Lee nu era cunoscut decat pentru filme de actiune precum "Rapid Fire" si "Showdown in Little Tokyo", in care a jucat alaturi de Dolph Lundgren, ceea ce i-a facut pe multi sa aiba dubii in ceea ce il privea ca si alegere pentru personajul lui James O'Barr. In final, insa, interpretarea sa l-a consacrat drept un actor memorabil.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies