marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jennifer Lawrence, pe coperta revistei Empire. Actrita din The Hunger Games: Mockingjay Part 1 este pregatita pentru batalia finala

Filmul The Hunger Games: Mockingjay Part 1 se anunta a fi unul dintre cele mai mari filme ale anului, asteptat de milioane de fani din lumea intreaga. Katniss Everdeen, eroina seriei, va fi nevoita sa intre in cea mai mare lupta de pana acum.

Jennifer Lawrence, pe coperta revistei Empire. Actrita din The Hunger Games: Mockingjay Part 1 este pregatita pentru batalia finala

In asteptarea marii premiere, fanii productiei o pot admira pe Jennifer Lawrence pe coperta revistei Empire, unde apare gata de lupta, cu arcul in mana si cu o privire amenintatoare. Pe fundal, se vad ruine si focul arzand cu flacari mari, urme ale razboiului purtat importiva celor din Capitoliu.


Jennifer Lawrence reia rolul lui Katniss Everdeen, care acum, a fost recrutata de Districtul 13 pentru a-i ajuta si inspira pe oamenii din Panem sa lupte impotriva guvernului corupt. Katniss se intoarce acasa, dar Districtul 12 este o ruina, iar pentru ea, razbunarea devine mai personala ca oricand.



Sursa FOTO: Dailymail


La finalul filmului Catching Fire, descoperim ca Districtul 12 nu mai exista, iar supravietuitorii au format rebeliunea, care acum, incearca sa o convinga sa devina The Mockingjay si sa lupta alaturi de ei, impotriva Presedintelui Snow. Pe fundal, auzim cum liderul rebelilor, Alma Coin (Julianne Moore) spune: "De data asta, nu va fi capabila sa lupte. Jocurile au distrus-o." Insa, Plutarch Heavensbee (Phillip Seymour Hoffman) cred ca ea "este singura noastra speranta, numai ea o poate face".


Katniss va deveni liderul rebelilor impotriva Capitoliului, incercand sa aiba loialitatea si increderea in cei din jur. Regizorul Francis Lawrence a dezvaluit ca acum va fi un moment stresant pentru eroina. "Va trece printr-un moment critic, in care abia va mai face fata situatiei. Este foarte neincrezatoare in cei din jur, se simte ranita si mintita. Este foarte fragila si foarte furioasa".


Regizat de Francis Lawrence, care s-a ocupat si de regia lui Catching Fire, al doilea film din serie, Mockingjay Part 1 este adaptarea primei jumatati al celui de-al treilea volum din seria scrisa de Suzanne Collins. Acesta este primul film in care nu se va desfasura o arena a Jocurilor Foamei, actiunea fiind concentrata in jurul rebeliunii politice.


Urmatorul film din seria The Hunger Games se anunta a fi unul dintre cele mai mari filme ale anului, asteptat de milioane de fani din lumea intreaga. Katniss Everdeen, eroina seriei, va fi nevoita sa intre in cea mai mare lupta de pana acum.
 

 

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 se va lansa in cinematografe  pe 21 noiembrie si ii aduce in distributie pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Phillip Seymour Hoffman, Julianne Moore, Elizabeth Banks. Urmatorul film, Mockingjay Part 2, cel care va incheia franciza, se lansa pe 20 noiembrie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies