marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer G.I Joe: Retaliation: imagini spectaculoase cu Dwayne Johnson salvand Londra de la distrugere, de ce este acesta unul dintre cele mai mari filme de actiune din 2013

Dwayne The Rock Johnson, Bruce Willis si Channing Tatum fac spectacol in varianta japoneza a trailerului pentru noul film G.I Joe: Retaliation. Imaginile spectaculoase anunta unul dintre cele mai mari filme de actiune din 2013.

Trailer G.I Joe: Retaliation: imagini spectaculoase cu Dwayne Johnson salvand Londra de la distrugere, de ce este acesta unul dintre cele mai mari filme de actiune din 2013

 

Amanat cu un an, G.I Joe: Retaliation i-a tinut pe jar pe fanii care abia asteptatu sa isi vada eroii preferati. Daca filmul trebuia lansat initial in vara anului trecut, lansarea a fost amanata cu un, din cauza super blockbusterelor ce s-au lansat in 2012 si care ar fi spulberat sansele lui G.I. Joe in box-office. Cei de la MGM au folosit acest an pentru a reconverti in 3D pelicula regizata de Jon M. Chu.

 

In 2009, G.I. Joe: The Rise of the Cobra  a facut incasari de 300 de milioane de dolari,un real succes, asa ca producatorii au decis sa lanseze si continuarea,la 3 ani distanta.

 

Paramount Pictures, MGM, in colaborare cu Hasbro sunt cei care au produs filmul.In G.I Joe: Retaliation  eroii din trupa speciala nu doar ca se lupta cu vechiul lor inamic, Cobra, dar sunt  nevoiti sa se apare si de forte corupte din organizatiile guvernamentale pentru care lucreaza.

 

 

Channing Tatum, Ray Park si Byung-hun Lee isi vor relua rolurile din primul film, distributiei i se vor alatura ?i multe nume noi, ca Bruce Willis, Adrienne Palicki (noua Wonder Woman), Ray Stevenson, Joseph Mazzello, Elodie Yung.

Adrianne Palicki a renuntat la costumul de Wonder Woman pentru a-l imbraca pe cel al lui Lady Jaye, care s-a alaturat trupei speciala G.I. Joe si se va lupta cu Cobra in scene explozive de actiune, conform collider.com, care a publicat si noile imagini din film.

 

Actrita se pregateste sa dea lovitura cu acest rol, dupa ce cariera ei a fost urmarit de ghinion. Costumul lui Wonder Woman nu i-a adus mare noroc, ba chiar i-a adus numai nefericire. Dupa ce a filmat primul pisod epilot in mini seria cu acelasi nume produsa de David E. Kelly, show-ul a fost anulat din cauza popularitatii scazute. Presa straina a desfiintat-o si a scris ca ea distruge un rol legendar si iconic pentru fanii benzilor desenate.


 

La fel s-a intamplat si cu serialul Lone Star, care a fost anulat dupa 2 episoade, iar scenele filmate cu ea in horrorul Breaking Girl au fost sterse. Dar, Adrianna are sanse sa isi indrepte cariera cu rolul din G.I Joe: Retaliation. Actrita de 29 de ani a mai jucat alaturi de Taylor Kitsch in Friday Night Lights.

 

G.I.Joe este o unitate militara cunoscuta sub numele de Global Integrated Joint Operating Entity, o echipa infiintata de guvernul american ca masura de protectie impotriva unei organizatii malefice condusa de un mare traficant de arme


G.I Joe: Retaliation  se va lansa in Romania pe 29 martie 2013.


Galerie foto


Modifică setările cookies