marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer genial pentru American Hustle: Christian Bale si Bradley Cooper pun la cale cea mai tare escrocherie

Primul trailer oficial pentru drama American Hustle i-a incantat pe fani. Lansat de producatori zilele acestea, noile imagini ofera o perspectiva mai ampla asupra personajelor si a povestii cu sanse la Oscar. Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jennifer Lawrence si Jeremy Renner sunt niste escroci geniali in trailerul pentru filmul regizorului David O.Russell.

Trailer genial pentru American Hustle: Christian Bale si Bradley Cooper pun la cale cea mai tare escrocherie

 

Lumea nu va mai fi niciodata aceeasi dupa ce o vei privi prin ochii lui Forrest Gump! O drama castigatoare a sase premii Oscar, azi, la Filmul de 10!


"Trebuie sa fie cea mai buna schema de pana acum" spune Christian Bale la sfarsitul trailerului, referindu-se la planurile geniale de inselaciune pe care le pun la cale.

Daca cele doua staruri, Bradley Cooper si Christian Bale sunt aproape de nerecunoscut in rolurile a doi escroci gata sa dea marea lovitura, Jennifer Lawrence si Amy Adams isi arata din plin femininitate, in cateva scene indraznete. Jennifer Lawrence joaca rolul sotiei lui Christian Bale, in timp ce Amy Adams este partenera sa de crime si amanta.

 

Cei doi actori au trecut prin transformari spectaculoase pentru drama regizata de David O.Russell. Bradley Cooper s-a vopsit brunet si si-a facut parul cret, un look mai adecvat anilor '70, cand are loc actiunea filmului, iar Christian Bale s-a ingrasat, si-a lasat barba si a fost surprins chiar si chel in anumite momente, la filmari In trailer, acesta apare foarte gras, cu burta, o imagine total diferita fata de cea cu care fanii Batman s-au obisnuit. Si Jeremy Renner a fost vazut purtand o peruca neagra, iar Jennifer Lawrence si Amy Adams au atras atentia cu tinutele lor. In noile imagini lansate, apare si Amy Adams, partenera sa in afacerile murdare.American Hustle
este un thriller politic regizat de David O. Russell (dupa un scenariu de Eric Singer) care se va concentra pe un complicat caz de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei fiind pusi sub acuzare. 


Christian Bale il va interpreta pe genialul escroc financiar Melvin Weinberg care alaturi de amanta si partenera sa la crime - Amy Adams - este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control - Bradley Cooper - pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey - Jeremy Renner. Iar Jennifer Lawrence joaca rolul sotiei lui Christian Bale.


In anul 1978, mai multi agenti ai Biroului Federal de Investigatii au pozat succesiv in seicul fictiv Kraim Abdul Rahman si s-au intalnit cu oficiali ai Guvernului nord-american, inregistrand pe casete video momentele in care dadeau mita in schimbul obtinerii unor asa-zise favoruri politice. Operatiunea secreta “Abscam” (o prescurtare de la Abdul scam) a fost perfectata din umbra de eminenta cenusie Melvin Weinberg, un condamnat la inchisoare pe care agentul Jimmy Boyle l-a constrans sa colaboreze cu FBI-ul la acest caz.

 

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies