marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer incredibil pentru The Amazing Spider-Man 2: super eroul si Electro duc o lupta electrizanta in Times Square pentru salvarea orasului New York

Inceputul de an a venit cu un cadou minunat pentru cinefili, producatorii de la The Amazing Spider-Man 2 lansand un nou trailer al filmului.

Trailer incredibil pentru The Amazing Spider-Man 2: super eroul si Electro duc o lupta electrizanta in Times Square pentru salvarea orasului New York

Cu o introducere de un minut facuta chiar de Stan Lee, noul trailer aduce in prim plan o imagine electrizanta a sequel-ului The Amazing Spider-Man 2. Actiunea are loc in centrul New York-ului, in ajun de Anul Nou si pune accent pe personajul negativ interpretat de Jamie Foxx care acapareaza electricitatea din Times Square.

 

Andrew Garfield reia rolul lui Spider-Man/Peter Parker si continua lupta cu noi dusmani, printre acestia numarandu-se si The Rhino (Paul Giamatti) si Electro (Jamie Foxx). Emma Stone revine in pielea lui Gwen Stacy, Sally Field ca Aunt May si Denis Leary ca Captain Stacy, o aparitie cameo fiind si cea lui Martin Sheen ca Uncle Ben.



 

Trailerul incepe cu introducerea legendarului Stan Lee: "Sunt Stan Lee si va fac o scurta incrusiune in The Amazing Spider-Man 2. Nu stiu despre voi, dar eu sunt incantat de el si nu mai vreau sa va rapesc din timp. Vreau sa inceapa adevarata afacere...chiar acum!".

 

Plasata in Times Square in timpul unei nopti aglomerate, actiunea din trailer prezinta un personaj misterios care merge pe o strada pustie, apoi acesta este vazut in timp ce disloca cablurile electrice.



 

In The Amazing Spider-Man 2, Peter Parker (Andrew Garfield) isi imparte timpul intre datoria sa de super erou si marea sa iubire, Gwen (Emma Stone). Peter va termina curand liceul, dar nu a uitat promisiunea pe care i-a facut-o tatalui lui Gwen, inainte ca acesta sa moara: sa o protejeze mereu, stand departe de ea, insa aceasta se dovedeste a fi o promisiune pe care o va incalca.



 

Continuarea filmului de succes din 2012 ii readuce impreuna pe Andrew Garfield si Emma Stone, dar si nume noi ca Jamie Foxx, Dane DeHaan, Colm Feore, Paul Giamatti. Sally Field revine si ea in film, in rolul matusii lui Peter Parker. Filmul este regizat de Marc Webb, cel care s-a ocupat si de primul film din noua serie.

 

The Amazing Spider-Man 2 se va lansa in SUA pe 2 mai 2014.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies