marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Amazing Spider-Man 2: cea mai tare ipostaza in care o sa-l vezi pe Spider-Man, imagini noi din filmul cu Andrew Garfield si Jamie Foxx

Fanii mai au de asteptat pana in 2014 ca sa vada The Amazing Spider-Man 2, insa pana atunci producatorii au lansat o serie noua de imagini cu personajele centrale ale filmului.

The Amazing Spider-Man 2: cea mai tare ipostaza in care o sa-l vezi pe Spider-Man, imagini noi din filmul cu Andrew Garfield si Jamie Foxx

Spider-Man si Electro apar in noile imagini din The Amazing Spider-Man 2. Imaginile au facut deja furori pe internet. Spider-Man apare in cea mai tare ipostaza, purtand o casca de pompier, probabil intr-o scena in care se lupta. Intr-o alta imagine, fanii ii pot vedea si intr-un moment romantic pe Emma Stone si Andrew Garfield, care formeaza un cuplu si in viata reala.
 

 


Continuarea filmului de succes din 2012 ii readuce impreuna pe Andrew Garfield si Emma Stone, dar si nume noi ca Jamie Foxx, Dane DeHaan, Colm Feore, Paul Giamatti. Sally Field revine si ea in film, in rolul matusii lui Peter Parker. Cei de la Collider scriu ca Paul Giamatti a incheiat negocierile si va aparea si el in film, insa nu se stie inca ce rol va avea.

 

In The Amazing Spider-Man 2, Peter Parker (Andrew Garfield) isi imparte timpul intre datoria sa de super erou si marea sa iubire, Gwen (Emma Stone). Peter va termina curand liceul, dar nu a uitat promisiunea pe care i-a facut-o tatalui lui Gwen, inainte ca acesta sa moara: sa o protejeze mereu, stand departe de ea, insa aceasta se dovedeste a fi o promisiune pe care o va incalca.

 

 

Lucrurile se vor schimba total pentru Peter, atunci cand in oras apare un nou inamic, Electro (Jamie Foxx), dar si un vechi prieten Harry Osborn (Dane DeHaan). Peter va invata noi lucruri despre trecutul sau si va fi nevoit sa infrunte iarasi amenintarea unui dusman periculos. In benzile desenate Marvel, personajul  Electro capata puterea de a controla electricitatea dupa ce este lovit de un fulger.

 

The Amazing Spider-Man 2 urmeaza sa fie lansat in SUA pe  2 mai 2014.


Galerie foto


Modifică setările cookies