marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer inspaimantator pentru Insidious 2: teroarea continua intr-un horror care te va bantui

Insidious 2 se anunta unul dintre cele mai infricosatoare horror-uri din acest an. Continuarea filmului din 2010 ii readuce pe Patrick Wilson si Rose Bryne in rolurile principale, filmul urmand sa se lanseze in SUA pe 13 septembrie.

Trailer inspaimantator pentru Insidious 2: teroarea continua intr-un horror care te va bantui

 

Cei de la FilmDistrict au hotarat sa lanseze in 2013 o continuare a filmului horror Insidous. Desi criticii nu prea au fost incantati de primul film, lansat in 2010, fanii au reactionat pozitiv si il considera un horror terifiant. Acest lucru i-a incurajat pe producatori sa lanseze si a doua parte.

 


Rose Byrne si Patrick Wilson se intorc in rolurile principale. Cei doi sunt un cuplu casatorit care, dupa ce au fost bantuiti de fantome, sper ca acum viata lor sa fi revenit la normal. Insa, familai Lambert este si mai in pericol, dupa ce fantome terifiante ameninta sa le omoare copilul.

 

 

 

 

Lansat in 2010 cu un microbuget, Insidious s-a dovedit a fi un hit in box-office, devenind unul dintre cele mai profitabile horror-uri din anul respectiv. Cu doar 1.5 milioane de dolari buget, pelicula a incasat aproape 100 de milioane de dolari. Regizorul James Wan se ocupa si de partea a doua.

 

Dupa evenimentele inspaimantatoare prin care au trecut, membrii familiei Lambert incearca sa traiasca o viata normala, sperand ca au scapat de spiritele rele care vroiau sa le omoare copilul. Dar de aceasta data, se pare ca tatal micutului a adus ceva rau dupa el, iar familia Lambert este din nou ingrozita de fantome inspaimantatoare, care vor sa le ucida copilul. Filmul urmeaza sa fie lansat in SUA pe 13 septembrie.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies