marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Evil Dead: cel mai dezgustator trailer al anului, 11 filme horror de vazut in 2013

Poate ajunge Evil Dead, un remake al clasicului lui Sam Raimi din 1981 filmul horror numarul unu din 2013? Filmul regizat de Fede Alvarez are premiera la cinema in Romania in luna mai iar de astazi are un nou trailer si va avertizam ca imaginile nu sunt recomandate celor mai slabi de inima.

Evil Dead: cel mai dezgustator trailer al anului, 11 filme horror de vazut in 2013

Ce filme horror au premiera in 2013? Lista este condusa fara doar si poate de Evil Dead, filmul cu numarul 4 in franciza Casa Mortilor creata de Sam Raimi si produsa de Bruce Campbell. Filmul porneste de la o premisa familiara: mai multi adolescenti ajung la o cabana din padure unde gasesc o Carte a mortilor sumeriana. Incantatiile din ea vor aduce la viata o multime de orori. Producatorii au promis ca nu vor folosi imagini generate pe calculator pentru a portretiza demonii, efectele speciale fiind cat se poate de clasice.Noua echipa a lucrat in stransa legatura cu Sam Raimi ( cunoscut pentru trilogia Spider-Man), acesta declarand: "Filmul e atat de sangeros incat o sa ametiti. Este infiorator si intens".Din remake nu lipseste o scena devenita faimoasa si care in anii '80 a fost cenzurata in multe tari atunci cand pelicula a fost lansata. Este o scena in care o tanara fata din grup iese afara din cabana, fiindca i se pare ca a auzit ceva, si se avanta departe, in padure, iar un moment dat incep s-o incolaceasca liane si crengi posedate, care o si violeaza. Scena e destul de grafica iar Sam Raimi si-a exprimat regretul dupa cativa ani, spunand ca mai bine n-ar fi bagat-o.


Evil Dead
Data: 10 mai
Regie: Fede Alvarez
Distributie: Jane Levy, Shiloh Fernandez , Jessica Lucas


Texas Chainsaw 3D
Data:  4 ianuarie (SUA)
Regie:John Luessenhop
Distributie: Alexandra Daddario, Tania Raymonde, Scott Eastwood, Dan Yeagar, Trey Songz


Texas Chain Saw Massacre (1974) a fost numit de critici unul dintre cele mai infricosatoare filme realizate vreodate, din acest motiv, producatorii filmului s-au hotarat sa le placa pe plac fanilor si aduca pe marile ecrane o continuare a productiei din 1974. Texas Chainsaw 3D care va ajunge pe marile ecrane pe 4 ianuarie 2013 continua povestea legendara a familiei Sawyer. Actiunea se va desfasura in jurul lui Heather, protagonista filmului, care pleaca cu o prietena in Texas pentru a primi o mostenire. Acolo, fata afla ca este inrudita cu Leatherface, celebrul ucigas in serie care poarta mereu o masca facuta din pielea victimelor sale. "Fanii vor ca filmul acesta sa iasa la fel de infricosator ca originalul. Ma bucur ca va trebui sa regandesc acest horror classic intr-unul adaptat vremurilor noastre, ca noua generatie de fani sa fie incantata", a spus Carl Mazzocone, producatorul peliculei.

 

 

Carrie
Data: 18 octombrie
Regie: Kimberly Peirce
Distributie: Chloë Grace Moretz, Julianne Moore, Judy Greer

Noua ecranizare a celui mai bine vandut roman al lui Stephen King le aduce pe Chloë Grace Moretz in rolul adolescentei Carrie marginalizata si terorizata de colegii de liceu si pe Julianne Moore in rolul mamei sale tiranice. Carrie spune povestea unei adolescente chinuite de colegi, care in noaptea balului de absolvire, dupa o gluma proasta, se foloseste de puterile ei telekinetice pentru a se razbuna pe cei care au torturat-o, declansand apocalipsa in oras.Se pare ca acest film va fi mult mai fidel cartii lui Stephen King decat celebrul film cu Sissy Spacek, Piper Laurie si Amy Irving din 1976.

 

 

Mama
Data: 18 ianuarie ( SUA)
Regizor: Andres Muschietti
Distributie:  Jessica Chastain, Nicolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier, Daniel Kash, Isabelle Nélisse

 

Denumit cel mai infricosator film al anului 2013, Mama se anunta inca de pe acum a fi una dintre productiile care isi merita numele dat de siteurile de specialitate. Produs de Guillermo del Toro, Mama este un thriller horror supranatural ce spune povestea a doua fetite care au disparut fara urma chiar in ziua in care mama lor a fost ucisa. Cand acestea sunt in cele din urma gasite cativa ani mai tarziu si primesc sansa la o noua viata, salvatorii lor descopera ingroziti ca inca fetele sunt urmarite de cineva care le viziteaza tarziu in fiecare noapte.Din ziua in care tatal fetitelor le-a ucis mama, surorile Victoria si Lilly fost cautate fara oprire de unchiul Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) si prietena sa Annabel (Jessica Chastain). In mod incredibil, surorile sunt gasite in viata dupa 5 ani, traind intr-o cabana darapanata. Povestea demna de un film de groaza incepe cand cei doi salvatori isi pun intrebarea daca nu cumva cele doua fetite au venit in casa lor cu oaspeti nepoftiti, adusi din trecutul negru al copilariei lor.

 

 

Stoker
Data: 1 martie
Regie: Chan-wook Park
Distributie: Mia Wasikowska, Nicole Kidman, Matthew Goode

Filmul reprezinta debutul in limba engleza al apreciatului cineast asiatic Chan-wook Park. Stoker relateaza povestea dramatica a unei familii dupa moartea tatalui - Richard Stoker (Dermot Mulroney) si intoarcerea in oras a enigmaticului unchi Charlie (Matthew Goode), fratele lui Richard si cumnatul lui Evelyn (Nicole Kidman).India (Mia Wasikowska), fiica precoce a lui Evelyn si Richard Stoker, este intrigata de comportamentul bizar al lui Charlie si nu se poate impiedica sa remarce faptul ca lantul de disparitii suspecte din oras coincide cu intoarcerea acasa a unchiului ei.Wentworth Miller (Michael Scofield din Prison Break, lansat in 2005) a scris scenariul.

 

Byzantium
Data: 3 mai
Regizor: Neil Jordan
Distributie: Saoirse Ronan, Gemma Arterton, Johnny Lee Miller, Sam Riley, Caleb Landry-Jones, Tom Hollander, Daniel Mays

Neil Jordan, regizorul care a creat "Interviu cu un vampir",  se intoarce in universul vampirilor cu Byzantium. In Byzantium, doua femei acuzate de crima, incearaca sa gaseasca refugiu la marginea unui oras din Anglia, langa mare. Aici cele doua se imprietens cu Frank, care le ofera adapost in casa sa parasita, Byzantium. Clara (Gemma Arterton) este o femeie neinfricata si moderna care nu vrea sa mai auda de trecut, ci doar sa triasca in viitor. Adolescenta Eleanor (Saoirse Ronan) este timida si tacuta. Insa, amandoua ascund secrete inspaimantatoare: sunt mama si fiica si sunt vampiri.

 


 

Maniac
Data: 25 martie
Regie:Franck Khalfoun
Distributie: Elijah Wood, Nora Arnezeder, Jan Broberg

Remake-ul unuia dintre cele mai brutale filme de groaza din istorie, creat de William Lustig in 1980, Maniac prezinta povestea unui criminal in serie schizofrenic ce isi alege la intamplare victime in orasul New York.
 


 

Hansel and Gretel Witch Hunters
Data: 1 februarie
Regie: Tommy Wirkola
Distributie: Jeremy Renner, Gemma Arterton and Peter Stormare

Hansel si Gretel au crescut si au ajuns vanatori de vrajitoare intr-o ecranizare "inovativa" a basmului scris de Fratii Grimm si care cu siguranta nu este dedicata copiilor. "Hansel si Gretel: Vanatorii de vrajitoare" este noul pariu al celor de la MGM, cu care spera sa cucereasca publicul in 2013. Filmul ii are in rolurile principale pe Jeremy Renner (Hansel) si pe Gemma Arterton (Gretel) si promite sa fie o aventura sangeroasa pe un taram mitic populat de vrajitoare.Dupa o copilarie traumatizanta, cei doi frati ajunsi acum la maturitate devin vantori de vrajitoare. Inarmati si extrem de agili, Hansel si Gretel se vor lupta pentru a supravietui si a se apara de vrajitoare care se hranesc  cu copii. Gemma Arterton, care va juca in rolul lui Gretel a asemanat filmul mai mult cu Pulp Fiction si mai putin cu un basm.

 

 

Dark Skies
Data: 22 februarie (SUA)
Regizor: Scott Stewart
Distributie: Keri Russell, Josh Hamilton, Dakota Goyo, Annie Thurman, JK Simmons


Jason Blum (Blumhouse Productions), producatorul care a speriat America aducand pe ecrane povesti ca cele din Paranormal Activity, Insidious si Sinister, ultimul un succes neasteptat in 2012, a gasit o noua formula castigatoare - istoria unui extraterestru care terorizeaza o familie. Scris si regizat de Scott Charles Stewart, Dark Skies anunta un Paranormal Activity cu extraterestri in locul spiritelor. Lacey si Daniel Barret au un mariaj fericit si locuiesc in suburbii cu cei doi fii ai lor. Viata le este tulburata dupa ce o serie de fenomene stranii incep sa se intample pe proprietatea lor: lumini ciudate, o invazie de pasari sinucigase si o prezenta inexplicabila care le patrunde in casa.
Lucrurile se complica si mai mult in clipa in care pe corpul fiului lor mai mic apar o multime de vanatai. Se pare ca o prezenta extraterestra deghizata in om intentioneaza sa il rapeasca pe baiat.

 

World War Z
Data: 21 iunie
Regie: Marc Forster
Distributie: Brad Pitt, Mireille Enos, David Morse

World War Z este un film action horror inspirat din romanul apocaliptic scris de Max Brooks. Brad Pitt il interpreteaza pe Gerry Lane, un membru al Natiunilor Unite care calatoreste in jurul lumii pentru a cauta originile pandemiei de zombi. Iubitorii cartilor au fost dezamagiti de imaginile din trailer din cauza modului in care sunt reprezentate creaturile sangeroase - care ataca de parca ar fi un tsunami de zombi.

 

Warm Bodies
Data: 1 martie
Regie: Jonathan Levine
Distributie: Nicholas Hoult, Teresa Palmer, John Malkovich

 Este mai mult o comedie horror plasata undeva intre posibilitatea de a deveni un nou fenomen pentru adolescenti si riscul de a ramane in istorie ca un film idiot. La urma urmei, este vorba despre un zombi care se indragosteste. Au zombii sentimente, din moment ce sunt morti? Un zombie ajunge sa fie implicat intr-o relatie cu prietena uneia dintre victimele sale, dragostea iscata pune in miscare o serie de evenimente care ameninta sa transforme intreaga lume. Cum este si normal in filme de groaza, oamenii zombie iubesc inteligenta oamenilor de rand si mai ales creierul lor, pe care il devoreaza ori de cate ori au ocazia. Eroul nostru zombie este una din nenumaratele victime ale unei epidemii recente ce a lasat omenirea in dezordine, impingand ultimii supravietuitori sa locuiasca in orase-fortarete foarte bine pazite. Povestea incepe atunci cand Julie, o frumoasa femeie, este incoltita de o ceata de zombie care vor sa o transforme in meniul principal, numai ca unul dintre acestia decide sa o salveze in ultimul moment, ducand-o in interiorul unui avion parasit pentru a o ascunde de ceilalti. Julie descopera cu timpul ca salvatorul ei nu este ca ceilalti zombie, lucrurile luand o intorsatura cu totul neasteptata.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies