marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer interzis minorilor pentru ultima parte din seria American Pie,  film cult pentru adolescentii din lumea intreaga

La 8 ani de la ultimul film original din seria American Pie, cei de la Universal Pictures vin cu American Reunion al patrulea film din serie si ultimul.

Trailer interzis minorilor pentru ultima parte din seria American Pie, film cult pentru adolescentii din lumea intreaga

Toate lucrurile bune au un sfarsit insa se pare ca franciza de succes inceputa acum 12 ani nu intra la aceasta categorie inca. Trailerul pentru American Reunion care va ajunge pe marile ecrane in aprilie 2012 a ajuns online si face valuri printre fanii seriei, mai ales ca este unul interzis minorilor.

 

Gasca nebuna din American Pie cu Jim, Michelle si Stifler revine pentru ultima oara. Grupul se reuneste pentru a sarbatori 10 ani de la terminarea liceului. Evident toata lumea s-a schimbat si se confrunta cu alte probleme: Jim (Jason Biggs) si Michelle (Alyson Hannigan) sunt parinti si se lupta cu mentinerea unei vieti sexuale satisfacatoar, mama lui Steve Stifler (Jennifer Coolidge) pare sa isi fi gasit o noua pasiune, Oz (Chris Klein) este acum un celebru reporter sportiv iar Vicky (Tara Reid) este maritata.
 

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM AU AJUNS EROII DIN AMERICAN PIE!


Seria "American Pie" creata de Adam Hertz a devenit un film cult pentru adolescentii din lumea intreaga, cele trei filme incasand un total de 352 de milioane de dolari la nivel mondial. Intre 2005 si 2009, au mai fost lansate patru spin-off-uri, dar care nu au avut acelasi farmec ca filmele originale.
 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies