marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gasca nebuna din American Pie se intoarce. In ce hal a ajuns actrita visata de toti barbatii acum 10 ani

"American Reunion", al patrulea film din celebra serie de filme pentru adolescenti "American Pie" a intrat in pre-productie. Producatorii intentioneaza sa ii readuca impreuna dupa 12 ani pe membrii celei mai nebune gasti de tineri, care au devenit celebri odata cu lansarea seriei. Multi au trecut prin transformari tulburatoare.

Gasca nebuna din American Pie se intoarce. In ce hal a ajuns actrita visata de toti barbatii acum 10 ani

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM AU AJUNS EROII DIN AMERICAN PIE!

Seria "American Pie" creata de Adam Hertz a devenit un film cult pentru adolescentii din lumea intreaga, cele trei filme incasand un total de 352 de milioane de dolari la nivel mondial. Intre 2005 si 2009, au mai fost lansate patru spin-off-uri, dar care nu au avut acelasi farmec ca filmele originale.


Vestea care a facut valva in presa de scandal americana este ca actrita visata de toti barbatii acum 10 ani - Tara Reid -  va fi cea mai slab platita vedeta din noul film. Tara va primi suma de 250.000 de dolari pentru prestatia ei, scrie Business Insider.

De altfel, actrita de 35 de ani, devenita un sex simbol odata cu lansarea seriei, a trecut printr-o transformare care i-a socat pe fani.  Dupa multe relatii esuate, Tara s-a refugiat in alcool, si-a creat o reputatie de petrecareata, iar paparazzi au suprins-o adesea in ipostaze jenante, in diverse cluburi de fite. Actrita a intrat si in depresie din cauza catorva operatii estetice terminate horror, dar si a dietelor care i-au distrus corpul cu care  facea valva in urma cu 10 ani.
 



Cei de la Universal si-au dorit foarte mult sa readuca toata distributia impreuna, insa au alocat un buget fix, din care sa fie acoperite salariile si celelalte costuri. Asa ca exista o discrepanta foarte mare intre salariile actorilor.


Jason Biggs si Sean William Scott sunt cei mai bine platiti actori: vor primi cate  5 milioane de dolari fiecare, plus bonusuri. Alyson Hannigan, starul seriei How I Met Your Mother, va primi si ea un salariu de 3 milioane de dolari, la fel si Eugene Levy. Celelalte vedete, Chris Klein, Eddie Kaye Thomas, Thomas Ian Nicholas, Natasha Lyonne, Jennifer Coolidge, Mena Suvari si Shannon Elizabeth vor avea niste salarii modice, cuprinse intre 500.000 si 750.000 de dolari fiecare.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies