marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer nou pentru The Railway Man, un film cu o poveste emotionanta si reala: Colin Firth vrea sa se razbune pe cei care l-au alungat pe Calea Ferata a Mortii

Cel mai nou film al lui Jonathan Teplitzky ce relateaza povestea unui prizonier din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, are acum un nou trailer. Colin Firth si Nicole Kidman sunt protagonistii unui film cu totul special.

Trailer nou pentru The Railway Man, un film cu o poveste emotionanta si reala: Colin Firth vrea sa se razbune pe cei care l-au alungat pe Calea Ferata a Mortii

Colin Firth, Nicole Kidman si Stellan Skarsgard aduc pe marile ecrane o poveste emotionanta si impresionanta, bazata pe evenimente reale. Filmul, regizat de Jonathan Teplitzk a primit un nou trailer, care ii va emotiona pe fani.

 


Bazat pe best-sellerul lui Eric Lomax din 1995, „The Railway Man: A POW's Searing Account of War, Brutality and Forgiveness”, actiunea are loc in anii 1980 si-l urmareste pe acesta in timpul sederii sale intr-o tabara militara japoneza.

 

Tanarul Lomax, interpretat de actorul Jeremy Irvine, a fost capturat de catre japonezi drept un ofiter de armata britanica si silit sa lucreze pe o linie ferata cunoscuta sub numele de "calea ferata a mortii", ce face legatura intre Thailanda si Birmania.

 

 

 

 


In tot acest timp, el a trait in conditii mizere si a suportat comportamente brutale, fiind supus unor abuzuri sadice ale unui interpret japonez. Scenariul se axeaza apoi pe viata matura a lui Lomax, cand acesta a descoperit ca acuzatorul sau este inca in viata si a decis sa-l confrunte. Era convins ca o confruntare cu acesta avea sa-i linisteasca trecutul.

 

 


Filmul este regizat de australianul Jonathan Teplitzk, renumit pentru drama „Burning Man” din 2011, scenaristul si novelistul britanic Frank Cottrell Boyce s-a ocupat de adaptare, iar Andy Paterson va fi producatorul. Din distributie fac parte Colin Firth, Nicole Kidman si Stellan Skarsgård.


„The Railway Man” a avut premiera in cadrul Festivalului International de Film de la Toronto si va fi prezent in cinematografe incepand cu data de 1 ianuarie 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies