marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer nou pentru Battleship, filmul de 200 de milioane de dolari care promite sa ajunga pe lista celor mai mari blockbustere din 2012

Unul din cele mai asteptate filme ale anului 2012, Battleship, a primit ieri un nou trailer, care este si mai spectaculos decat primul. Comparat cu Transformers, doar ca acum actiunea este in lumea acvatica, filmul si-a creat deja o baza de fani infocati care sunt nerabdatori sa vada blockbusterul plin de efecte speciale, care l-ar face invidios pana si pe maestrul 3D-ului, Michael Bay.

Trailer nou pentru Battleship, filmul de 200 de milioane de dolari care promite sa ajunga pe lista celor mai mari blockbustere din 2012

Produs de Universal Pictures si inspirat din jocurile celor de la Hasbro - cei care au creat si Transfomers - Battleship este unul din cele mai ambitioase proiecte din 2012.

Regizat de Peter Berg si cu Taylor Kitsch, Liam Neeson, Brooklyn Decker, Alexander Skarsgard si  Rihanna in rolurile principale Battleship se va lansa in cinematografe pe 12 mai 2012.

Filmul are un buget de 200 de milioane de dolari si este inspirat de clasicul joc Battleship creat de Hasbro. Filmarile au inceput in 2010 in Australia si continua in Hawaii si California.

Top 5 filme 3D pe care e obligatoriu sa le vezi inainte de Craciun

Pelicula spune povestea unei flote internationale plecata pe urmele unei specii de extraterestri numiti The Regents. Acestia invadeaza planeta pentru a construi o sursa de energie in oceanele Pamantului.

"Filmul este un pariu urias pentru noi" a declarat Adam Fogelson unul dintre oficialii de la Universal intrebat in legatura cu bugetul urias al filmului.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies