marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer nou pentru Dracula Untold: Luke Evans se transforma in vampir si devine nemuritor in blockbusterul de 100 de milioane de dolari

S-a lansat un nou trailer pentru Dracula Untold, blockbusterul de 100 de milioane de dolari, in care eroul principal este Vlad Tepes. Un mix intre istorie, mit si legenda, Dracula Untold readuce in atentie mitul celui mai cunoscut vampir.

Trailer nou pentru Dracula Untold: Luke Evans se transforma in vampir si devine nemuritor in blockbusterul de 100 de milioane de dolari

Noul trailer este mai sangeros, are o coloana sonora formata din muzica rock si scene in care ne arata cum Vlad Tepes se transforma in vampir. Depasit numeric si ca forta intr-o batalie crunta, Vlad apeleaza la ajutorul unei creaturi ce traieste in pesteri pentru a primi forte supranaturale. Vlad este nevoit sa bea sange de om dintr-un craniu pentru a primi fortele iar asta este inceputul transformarii sale in vampir.

 

Celebrul personaj Dracula se intoarce pe marile ecrane, insa de aceasta data, intr-o poveste captivanta.In Dracula Untold, Luke Evans este nimeni altul decat Vlad Tepes, celebrul domnitor,  in jurul caruia s-a nascut legenda vampirului Dracula. Vlad Tepes era cunoscut pentru metodele sale brutale cu care isi pedepsea inamicii.

 

 

 

Astfel, Luke Evans va aduce povestea lui Vlad al III-lea, cunoscut ca Vlad Tepes. Filmul va urmari viata Domnitorului, perioada in care a  condus Tara Romaneasca, din 1448 si pana la moartea sa, in 1476. Conform notelor oferite de producatorii de la Universal, povestea din film va expune cum Vlad III (Vlad Tepes) a intrat in Ordinul Dragonului - o organizatie secreta a Cavalerilor Crestini din care a facut parte si tatal sau. Aici, Vlad a primit celebrul nume de Dracula.

 

 

Luke Evans (Fast & Furious 6, Immortals) este protagonistul epopeii DRACULA UNTOLD, povestea omului care a devenit Dracula. Gary Shore este regizor, iar Michael De Luca, producator. Alaturi de Luke Evans ii regasim pe Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh si Samantha Barks. Filmul se lanseaza si in Romania pe 3 octombrie si este distribuit de Ro Image 2000.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies