marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer nou pentru Fast and Furious 6: Vin Diesel si Dwayne Johnson se intrec in curse de masini si cascadorii spectaculoase

Mai iute, mai furios, asa se anunta a fi al saselea film din seria construita pe viteza. Noul trailer pentru Fast and Furious 6 i-a dat pe spate pe fani si promite cu adevarat un film de actiune exploziv.

Trailer nou pentru Fast and Furious 6: Vin Diesel si Dwayne Johnson se intrec in curse de masini si cascadorii spectaculoase

Dupa ce Fast Five a fost un real succes in 2011, al saselea film se anunta a fi si mai tare. In noile imagini, Vin Diesel si Dwayne Johnson sfideaza gravitatia cu cascadorii spectaculoase, cursele de masini au ramas la fel de periculoase, iar exploziile nu lipesc, mai ceva ca la un film regizat de Michael Bay.  Luke Evans si Michelle Rodriguez apar si ei mai mult in nou trailer. Cei doi par sa fie inamicii lui Vin Diesel, chiar daca Rodriguez este in film iubita lui Vin Diesel.

De la jaful din Rio unde au lovit serios imperiul unui rege al drogurilor si au adus 100 de milioane de dolari echipajului, Dom (Vin Diesel) si Brian (Paul Walker) s-au despartit si au colindat lumea. Faptul ca nu se pot reintoarce acasa si ca traiesc mereu fugind de bratul legii a facut ca vietile lor sa fie incomplete. Intre timp, Hobbs (Dwayne Johnson) a dat de urma unei organizatii de mercenari extrem de duri si de bine pregatiti a carei retea se intinde pe teritoriul a 12 tari si a carui lider (Luke Evans) are ca mana dreapta o pe persoana pe care Dom o iubea, dar pe care o credea moarta: Letty (Michelle Rodriguez).


Singura cale de a distruge organizatia este sa o infrunte in strada. Asa ca Hobbs il roaga pe Dom sa isi reuneasca echipa in Londra. Rasplata? Anularea pedepselor pentru intreaga echipa si posibilitatea de se intoarce acasa si de a-si reintregi familiile.
 

In 2011, Fast Five a facut peste 626 milioane de dolari cu un buget de 125 de milioane de $. Vin Diesel a promis ca noul film va aduce o parada de masini ametitoare si curse care te vor tine lipit de scaun la cinema. La nivel global, seria Furios si iute a facut incasari totale de 1.6 miliarde de dolari si mai mult ca sigur ca va ajunge la 2 miliarde dupa lansarea celui de-al saselea film din aceasta primavara.

 

Fast and Furious 6 ajunge in Romania pe 24 mai.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies