marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer nou pentru Iron Man 3: Robert Downey Jr isi face o armata pentru a salva lumea. 10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa vezi unul dintre cele mai mari filme ale anului  

De ce are cosmaruri noaptea Iron Man? Replica lui Robert Downey Jr din debutul celui de-al doilea trailer pentru Iron Man 3 promite un film captivant, plin de actiune, dar in care il vom vedea pe Omul de Otel infruntand cei mai periculosi inamici.

Trailer nou pentru Iron Man 3: Robert Downey Jr isi face o armata pentru a salva lumea. 10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa vezi unul dintre cele mai mari filme ale anului

 

GALERIE FOTO 20 de imagini spectaculoase din Iron Man 3


Noul trailer pentru Iron Man 3 i-a innebunit pe fani. In doar 24 de ore, traierul a facut peste 2 milioane de vizualizari pe Youtube. Cel mai asteptat film al primaverii promite sa ofere cea mai mare aventura a lui Iron Man  pe marile ecrane de pana acum.

Miliardarul Tony Stark cunoscut pentru atitudinea sa mereu optimista va fi traumatizat in urmatorul film. Cand Stark afla ca intreaga sa lume a fost distrusa de maini inamice, porneste intr-o calatorie extrem de dificila, cu scopul de a da de urma celor responsabili. Insa la fiecare pas al acestei calatorii, rezistenta ii va fi testata. Incoltit, Stark este lasat intre viata si moarte de propriile inventii, fiind nevoit sa se bazeze doar pe inteligenta si pe instinctele sale pentru a-i proteja pe cei apropiati lui. Pe masura ce se reface, Stark descopera si raspunsul la intrebarea care l-a chinuit in secret pentru multa vreme: omul face costumul sau costumul il face pe om?


10 lucruri pe care trebuie sa stii despre Iron Man 3 inainte sa vezi blockbusterul acestei primaveri

1. Tony Stark este nevoie sa apeleze din nou la inteligenta sa sclipitoare. De aceasta data, Tony Stark va trebuie sa creeze ceva genial, insa fara ajutorul laboratorului sau gigant.

2. Nu va exista nici un personaj din The Avengers in cel de-al treilea film Iron Man. "Nu apare nici un membru din The Avengers. Filmul arata cum va ajunge Iron Man catre echipa The Avengers" a spus Downey Jr pentru MTV.

 

3. Eroul negativ al filmului, Mandarin, interpretat de Sir Ben Kingsley, nu este chinez, asa cum apare in benzile desenate. Mandarin este unul dintre cei mai periculosi inamici ai lui Iron Man, pe care cei de la Marvel aveau de gand sa-l introduca inca din primul film. Mandarin ameninta sa-l distruga pe Iron Man si toti cei dragi lui.

 


 

4. Pepper, iubita lui Robert Downey Jr, intepretata de Gwyneth Paltrow, are un rol mai consistent in Iron Man 3. Robert Downey Jr. a fost cel care a insistat ca personajul ei sa apara si in The Avengers: "Cine credea ca ma duc la lupta cu Rhodey cand Pepper e plecata? Trebuia sa apara si ea. Ei mi-au spus ca nu pot sa apara amandoua personajele. Asa ca am ales-o pe ea. Iar in Iron Man 3, va avea un rol esential, va trece la lupta. De obicei, in aceste filme femeile nu sunt puse in mijlocul actiunii, insa aici Pepper este intr-o forma de zile mari" a mai spus Robert Downey Jr. pentru Moviefone.com .In noul trailer, actrita are parte si de cateva scene mai provocatoare, in care apare doar in lenjerie intima.

 

 


5. Armura lui Tony Stark a evoluat. Regizorul  Shane Black a creat o armura din 3 parti. Downey Jr a spus ca asta a fost partea grea la filmari, sa intre in costum, insa acum varianta noua este mai usoara. "Este mai usoara si mai simplu de pus pe mine, mai flexibila. Insa tot e greu de pus."

6. Jon Favreau l-a lasat pe Shane Black sa preia carma filmarilor, insa a ramas implicat ca producator. "Favreau a fost resursa principala pentru acest film, avand in vedere experienta sa cu celelalte doua parti. Robert Downey Jr spune insa ca acum povestea de dragoste dintre Tony Stark si Pepper Potts va fi mai importanta.

 

7.Ce legatura are Iron Man 3 cu The Avengers si The Avenegers 2 ? "Cei de la Marvel nu ne-au cerut sa facem din Iron Man 3 un film asemanator cu The Avengers.  Ne-au lasat sa ne construim spatiul propriu si un film cu identitate personala. Iron Man 3 va duce franciza in niste directii la care nici un fan nu cred ca se asteapta." a spus producatorul filmul, Paul Feige.

 

8. Heavy Duty Armor, un costum supradimensionat si imposibil de distrus, care apare in benzile desenate, va aparea si in film, dupa ce au aparut primele imagini  in trailer.  Heavy Duty Armor seamana cu "The Hulkbuster", armura creata de Tony Stark pentru a-i controla furia lui Hulk.

 


9. "Eu sunt Tony Stark, construiesc lucuri ingenioase, am o iubita perfecta, si ocazional, salvez lumea. Dar de ce nu pot dormi noaptea?" se intreaba Tony Stark in primele secvente din noul trailer. In al treilea film, Pepper Pots, marea iubire a lui Iron Man joaca un rol esential. In timp ce incearca sa salveze lumea, Iron Man va trebui sa o salveze si pe Pepper Pots, a carei viata este amenintata.


10.  Pepper si Tony Stark nu se intalnesc o buna bucata din film, povestile lor avand loc separat. "Ea va juca un rol esential pana la finalul filmului, chiar daca este la distanta de Tony."

Iron Man 3 se va lansa in Romania pe 26 aprilie 2013.

 



Modifică setările cookies