marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Momentul pe care 30 de milioane de fani il asteapta de 4 ani. Trailer nou pentru Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II

Saga Amurg filmul care are 31 de milioane de fani pe Facebook mai mult decat Avatar, insa pe locul 2 in spatele lui  Harry Potter si-a lansat un nou trailer care ofera imagini inedite din pelicula ce incheie in aceasta toamna povestea vampirilor Bella ( Kristen Stewar) si Edward ( Robert Pattinson).

Momentul pe care 30 de milioane de fani il asteapta de 4 ani. Trailer nou pentru Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II

Tu esti seful gastii tale. Faci programul oriunde esti, direct de pe telefon. m.procinema.ro – Ghidul tau mobil de filme


"Dupa 18 ani in care am fost o fata complet obisnuita, am aflat ca pot straluci" anunta eroina Bella interpretata de  Kristen Stewart in debutul trailerului in care o vedem pe aceasta transformata in vampir, cu ochii rosii si vanand o caprioara.


La 4 ani de la startul francizei, Saga Twilight ajunge la final in aceasta toamna cand se lanseaza ultima parte: Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Producatorii se asteapta la incasari mondiale de peste 700 de milioane de dolari ceea ce ar ridica valoarea totala a francizei despre vampiri la peste 3 miliarde de dolari.


Regizat de acelasi Bill Condon, The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 cu un buget aprozimativ de 131 milioane dolari, va avea premiera mondiala incepand cu data de 16 Noiembrie 2012.


In urma cu cateva luni studioul  Summit Entertainment care a fost in spatele francizei Twilight a fost achizitionat de catre Lionsgate, ceea ce face ca si drepturile asupra seriei  sa treaca in posesia companiei Lionsgate care realizeaza si seria The Hunger Games.


Intr-un interviu acordat publicatiei LA Times, presedintele Lionsgate, Jon Feltheimer, a mentionat ca, cel mai probabil, saga cu vampiri ce a inregistrat peste 2,5 miliarde de dolari in toata lumea la box-office, nu se va incheia odata cu lansarea ultimului film din serie, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II.



 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies