marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru American Hustle: Christian Bale, Amy Adams, Jennifer Lawrence si Bradley Cooper sunt cei mai tari gangsteri intr-un film de Oscar

Regizorul David O.Russell a promis ca American Hustle va fi portretul unei lumi nebune, nebune, iar primul trailer ii confirma din plin spusele. Christian Bale,Bradley Cooper, Amy Adams si Jennifer Lawrence se dezlantuie in primele imagini din drama cu sanse la Oscar.

Trailer pentru American Hustle: Christian Bale, Amy Adams, Jennifer Lawrence si Bradley Cooper sunt cei mai tari gangsteri intr-un film de Oscar


Trailerul pentru American Hustle este la inaltimea asteptarilor fanilor: anunta scene nebune si interpretari intense, cu un scenariu si dialoguri geniale.Daca cele doua staruri, Bradley Cooper si Christian Bale sunt aproape de nerecunoscut in rolurile a doi escroci gata sa dea marea lovitura, Jennifer Lawrence si Amy Adams isi arata din plin femininitate, in cateva scene indraznete. Jennifer Lawrence joaca rolul sotiei lui Christian Bale, in timp ce Amy Adams este partenera sa de crime si amanta.

 


Cei doi actori au trecut prin transformari spectaculoase pentru drama regizata de David O.Russell. Bradley Cooper s-a vopsit brunet si si-a facut parul cret, un look mai adecvat anilor '70, cand are loc actiunea filmului, iar Christian Bale s-a ingrasat, si-a lasat barba si a fost surprins chiar si chel in anumite momente, la filmari. Si Jeremy Renner a fost vazut purtand o peruca neagra, iar Jennifer Lawrence si Amy Adams au atras atentia cu tinutele lor. In noile imagini lansate, apare si Amy Adams, partenera sa in afacerile murdare.

American Hustler este un thriller politic regizat de David O. Russell (dupa un scenariu de Eric Singer) care se va concentra pe un complicat caz de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei fiind pusi sub acuzare.

 


Christian Bale il va interpreta pe genialul escroc financiar Melvin Weinberg care alaturi de amanta si partenera sa la crime - Amy Adams - este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control - Bradley Cooper - pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey - Jeremy Renner. Iar Jennifer Lawrence joaca rolul sotiei lui Christian Bale.

 


In anul 1978, mai multi agenti ai Biroului Federal de Investigatii au pozat succesiv in seicul fictiv Kraim Abdul Rahman si s-au intalnit cu oficiali ai Guvernului nord-american, inregistrand pe casete video momentele in care dadeau mita in schimbul obtinerii unor asa-zise favoruri politice. Operatiunea secreta “Abscam” (o prescurtare de la Abdul scam) a fost perfectata din umbra de eminenta cenusie Melvin Weinberg, un condamnat la inchisoare pe care agentul Jimmy Boyle l-a constrans sa colaboreze cu FBI-ul la acest caz.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies