marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Boyhood, un film unic in cinematografie: povestea baiatului filmat timp de 12 ani

Boyhood este un film cu totul deosebit, descris de criticii de specialitate ca un eveniment unic in cinematografie. Acum a aparut si primul trailer pentru filmul regizat de Richard Linklater.

Trailer pentru Boyhood, un film unic in cinematografie: povestea baiatului filmat timp de 12 ani

Boyhood, un film  fara precedent, cu care Richard Linklater poate scrie istorie, este filmat in decursul a 12 ani si prezinta viata unui baiat, de la copilarie la maturitate. Boyhood este o creatie unica in cinematografia americana, filmat in doar 39 de zile, dar in decursul a 12 ani, aduce teme ca identitate, maturitate si evolutie.
 

 


Boyhood se anunta a fi o experienta unica pentru cinefili. Filmat pe o durata de 12 ani, pelicula ne arata evolutia unui baiat intr-un barbat in toata firea. Actorul Ellan Coltrane, cel care joaca rolul baiatului despre care este povestea, avea 7 ani cand au inceput filmarile si 18 ani cand s-au terminat. Filmarile au inceput in 2002. Regizorul Richard Linklater si echipa sa s-au reunit anual pentru a filma pasaje din scenariul despre povestea baiatului care se maturizeaza si ajunge proaspat student.

 

 

 

Din distributie face parte si Ethah Hawke cu care regizorul Richard Linklater a mai lucrat la Before Sunset sau Before Midnight.

 

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies