Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Boyhood, un film unic in cinematografie: povestea baiatului filmat timp de 12 ani

Boyhood este un film cu totul deosebit, descris de criticii de specialitate ca un eveniment unic in cinematografie. Acum a aparut si primul trailer pentru filmul regizat de Richard Linklater.

Trailer pentru Boyhood, un film unic in cinematografie: povestea baiatului filmat timp de 12 ani

Boyhood, un film  fara precedent, cu care Richard Linklater poate scrie istorie, este filmat in decursul a 12 ani si prezinta viata unui baiat, de la copilarie la maturitate. Boyhood este o creatie unica in cinematografia americana, filmat in doar 39 de zile, dar in decursul a 12 ani, aduce teme ca identitate, maturitate si evolutie.
 

 


Boyhood se anunta a fi o experienta unica pentru cinefili. Filmat pe o durata de 12 ani, pelicula ne arata evolutia unui baiat intr-un barbat in toata firea. Actorul Ellan Coltrane, cel care joaca rolul baiatului despre care este povestea, avea 7 ani cand au inceput filmarile si 18 ani cand s-au terminat. Filmarile au inceput in 2002. Regizorul Richard Linklater si echipa sa s-au reunit anual pentru a filma pasaje din scenariul despre povestea baiatului care se maturizeaza si ajunge proaspat student.

 

 

 

Din distributie face parte si Ethah Hawke cu care regizorul Richard Linklater a mai lucrat la Before Sunset sau Before Midnight.

 

 

 


 


Galerie foto

Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies