marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Dumb and Dumber To: Jim Carrey si Jeff Daniels revin in rolurile tantalaului si gogomanului cu care au avut succes nebun in anii '90

A aparut trailerul oficial pentru Dumb and Dumber To. Tantalaul si gogomanul, adica Jim Carrey si Jeff Daniels se intorc in rolurile cu care au cucerit milioane de fani in urma cu 20 de ani.

Trailer pentru Dumb and Dumber To: Jim Carrey si Jeff Daniels revin in rolurile tantalaului si gogomanului cu care au avut succes nebun in anii 90

In noua productie, Jim Carrey si Jeff Daniels vor putea fi vazuti in incercarea lor de a gasi un rinichi potrivit pentru transplantul de care are nevoie fiica nelegitima a lui Jeff Daniels. Producatorii filmului vor fi Brad Krevoy, Steve Stabler, Charlie Wessler si Bradley Thomas.

 

Primul trailer a primit reactii mixte: unii fani se intreaba daca nu cumva va fi un esec, in timp ce altii sunt de parere ca este in specificul comediilor facute de Jim Carrey.

 

Dumb and Dumber este filmul care l-a facut pe Jim Carrey un adevarat star de comedie: actorul a incasat un salariu de 7 milioane de dolari pentru rolul din 1994, adica jumatate din bugetul de productie al filmului. Comedia din 1994 a generat deja o continuare, "Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd" (2003), dar in acel film nu a jucat nici Jim Carrey, nici Jeff Daniels, iar pelicula a fost uitata foarte repede de fanii filmului original. Dupa rolul din Dumb and Dumber, Jim Carrey a devenit un veritabil star al filmelor de comedie de la Hollywood, insa Jeff Daniels s-a orientat mai mult spre peliculele independente.

 

"Dumb and Dumber To" se va lansa in cinematografele din SUA pe 14 noiembrie 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies