marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Empires of the Deep: dupa 3 ani si 130 de milioane de $ un proiect urias, numit Avatarul Chinei, a ajuns un fiasco total. Vezi cum arata Olga Kurylenko in rol de sirena

Dupa 3 ani de asteptari, a fost lansat primul trailer pentru Empires of The Deep, filmul numit de presa americana Avatarul Chinei, insa imaginile au fost extem de dezamagitoare.

Trailer pentru Empires of the Deep: dupa 3 ani si 130 de milioane de $ un proiect urias, numit Avatarul Chinei, a ajuns un fiasco total. Vezi cum arata Olga Kurylenko in rol de sirena


GALERIE FOTO: 50 de imagini din cariera Olgai Kurylenko

 

Unele filme se nasc sa fie capodopere, alte sunt destinate esecului chiar inainte de a fi lansate. In cea de-a doua categorie se incadreaza si Empires of The Deep, care, asemenea lui Lord of The Rings sau Avatar, a vrut sa le ofere fanilor o lume fantastica deosebita si captivanta. Insa oameni ca Peter Jackson sau James Cameron sunt greu de egalat.


Actiunea din Empires of The Deep se petrece intr-o lume mitica, populata de creaturi bizare si aduce in prim plan povestea de dragoste dintre o sirena si un om. Filmul exploreaza lumea fascinanta a sirenelor si fascinantia oamenilor asupra acestora. Potrivit New York Times, acesta este cel mai scump film produs de chinezi.

Anuntat in urma cu 3 ani ca un proiect ambitios si care ii va ului fanii, Empires of The Deep este considerat deja un esec. Cu un buget considerat urias  - de 130 de milioane de dolari, co-productia chinezo-americana n-a reusit decat sa fie luata in deradere de catre fani dupa lansarea primului trailer. Acestia critica efectele speciale caraghioase si descriu pelicula ca "unul dintre putinele filme care reusesc sa arate atat de groaznic", conform twitchfilm.com.

Primele vesti despre proiect au aparut in februarie 2009, atunci cand magnatul din industria imobiliara, Jon Jiang (in 2002, declarat de Forbes unul dintre cei mai bogati oameni din China), a anuntat ca va finanta proiectul si se va ocupa singur de scenariu. Initial, pelicula trebuia sa fie regizata de Pitof, omul care s-a aflat in spatele dezastrului Catwoman din 2004, iar vedeta principala era Monica Belucci.

Dupa ce s-au retras cei doi, Olga Kurylenko  a inlocuit-o pe Belucci, iar regizor a ramas Jonathan Lawrence, care parea incantat de proiect. Pana la urma, cel care a fost pus la carma filmarilor si care a finalizat filmul a fost Michael French.


Dupa ce au vazut imaginile pline de efecte CGI de proasta calitate, fanii se intreaba pe ce s-a cheltuit bugetul enorm de 130 de milioane de dolari. In imagini, Olga Kurylenko apare cu o scoica imensa pe cap, balenele sunt folosite pe post de nave de lupta, crustacee gigante se lupta cu alte creaturi marine, insa totul este realizat intr-o maniera de amator. Cei care s-au ocupat de efectele speciale si vizuale sunt cei de la E-Imagine Studio. Filmul nu are o data certa de lansare in cinema.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies