marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru filmul Hitchcock: Scarlett Johansson e regina tipetelor in celebra scena de sub dus din Psycho

Fox Searchlight a lansat primul trailer pentru filmul regizat de Sacha Gervasi si care il are pe Sir Anthony Hopkins in rolul Maestrului suspansului si pe Scarlett Johansson in rolul uneia dintre actritele fetis ale regizorului britanic  - Janet Leigh.

Primul trailer pentru filmul Hitchcock: Scarlett Johansson e regina tipetelor in celebra scena de sub dus din Psycho


Povestea de dragoste si obsesiile unuia dintre cei mai influenti oameni de film din toate timpurile, dar si modul uimitor in care a fost creat un film de legenda Psycho sunt aduse pe ecran de actori de prim rang ca Anthony Hopkins, Jessica Biel, Helen Mirren, Scarlet Johansson, Danny Huston, Toni Collette, Michael Stuhlbarg, James D'Arcy, Michael Wincott, Richard Portnow si Kurtwood Smith. 


"Hitchcock" va prezenta iubirea dintre regizorul britanic Alfred Hitchcock, jucat de Anthony Hopkins si sotia sa, Alma Reville, interpretata de Helen Mirren, actiunea avand loc in timpul productiei celebrului film regizat de el, "Psycho". Filmul este bazat pe cartea "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho", scrisa de Stephen Rebello, in care sunt prezentate dificultatile intampinate de regizor in a aduce pe marele ecran thrillerul "Psycho", printre problemele sale numarandu-se si cenzura. Interesant este ca, pentru "Psycho", el a cheltuit 800.000 de dolari, incasarile ridicandu-se la 40 de milioane de dolari.
 


Trailerul prezinta imagini superbe cu transformarile actorilor, cu confruntarile dintre Anthony Hopkins si Helen Mirren, dar si cu Scarlett Johansson in rolul lui Janet Leigh refacand celebra scena a dusului din Psycho.


Unul dintre cele mai iconice filme din istorie, Psycho, a dus la un cu totul alt nivel genul thriller. Regizorul a incercat in mod deliberat sa incurce spectatorii si l-a distribuit pe unul dintre cei mai mari actori americani, Anthony Perkins in rolul eroului negativ Norman Bates. Mai mult, isi scoate din scena personajul principal inca din prima treime a filmului in celebra scena de la dus. Scena alb-negru cu sangele care se scurge pe cada de baie a devenit un element clasic, care - desi dureaza doar 45 de secunde - a avut nevoie de sapte zile de duble si 70 de unghiuri diferite ale camerei de filmat. Acest film a facut-o pe Janet Leigh nemuritoare ca prima scream queen din cinema. Legenda spune ca actrita si-a dorit sa nu mai faca dus toata viata dupa aceasta scena.
 

Filmul Hitchcock, considerat un concurent serios la Oscar in 2013,  va ajunge la cinema in Romania in februarie, anul viitor.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies